מעונינת לקנות טאבלט עם סים ואופציה לכרטיס זיכרון.
בטאבלט הנוכחי שלי יש זיכרון פנימי של 32 ג’יגה בלבד, כך שהכל זז נורא לאט. יש לי כרטיס זיכרון אבל אפשר לשמור בו דברים מסוימים בלבד, מה שמשאיר את האיכסון הפנימי של הטאבלט תפוס וחסום כמעט לגמרי.
על איזה דגם הייתם ממליצים? תודה רבה

מעונינת לקנות טאבלט עם סים ואופציה לכרטיס זיכרון.
בטאבלט הנוכחי שלי יש זיכרון פנימי של 32 ג’יגה בלבד, כך שהכל זז נורא לאט. יש לי כרטיס זיכרון אבל אפשר לשמור בו דברים מסוימים בלבד, מה שמשאיר את האיכסון הפנימי של הטאבלט תפוס וחסום כמעט לגמרי.
על איזה דגם הייתם ממליצים? תודה רבה
כשהוא היה יותר ריק הוא עבד טוב? מבחינת המעבד וכו' הוא מספיק לצרכים?

אשמח להמלצה על טאבלט שיהיה פתוח לאפלקציות בקטנה כמו: גט, בנק, נקסט וכדו'..
בנוסף איזו חסימה הכי מומלצת? ( הדרן/ נטפרי/ נתיב)
בתודה מראש על התשובות..

אני צריכה טאבלט שיתחבר למיילים וזום של העבודה,
לכן לא יכולה להתקין וויפרי :(
בעבודה דורשים ANDROID 12 ומעלה, או IPAD גירסת אבטחה מעודכנת.

מישהו יודע אולי לומר לי האם יעבוד לי בWIFI של נטפרי?
אולי @יוסי מחשבים ?

תודה ענקית מראש לכל מי שיענה!

שלום וברכה
קופצת על האשכול
האם יש פה מישהו עם טאבלט של דלתא?

בלת"ק - סייפטק - הכי ניתן לגמש ושירות פצצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה