נתיב בנוי על הטכנולוגיה של נטספארקמישהו יודע האם הדרן כשר כמו נתיב?
אין אופציה לסמארטפון,@אברהם בלוך @אני משתמש
אשמח לדעת לגבי פלאפון של סמסונג עם נטפרי
האם יש למשהו נסיון עם סמארטפון ולא עם טאבלט ?
ואיפה קונים סים?
כמה אמור לעלות ?
יעזור לי מאוד מאוד
תודה רבה
יש לכם סינון כלשהו על האינטרנט?שלום
יש לי רשת WI FI אני מתחברת דרכה במחשב נייד, והקליטה מצוינת.
כעת אני רוצה לחבר טבלט, ורשום לי חיבור מוגבל .
למה זה קורה ?
ואיך פותרים זאת?
תודה רבה
תלוי מהו הסינון שלכםיכול להיות .
אפשר להתקין תעודת אבטחה על טבלט ?
אתרוג
אני מאמין שהוא כבר הגיע עם דפדפן כלשהו מותקןתודה רבה
איך אני יכולה להתקין את זה בטבלט אם אין לי שם אינטרנט?
ניתן להעביר עם כבל מהמחשב ?
יש דגמים מסוימים שנטפרי עובדים איתם, כדאי לבדוק מולם.אם אני קונה טאבלט מסין
האם יש סיכוי שזה יתחבר לאינטרנט נטפרי שיש לנו בבית, או שכדאי להתייאש מראש?
הם אומרים שלא ידוע להם, אך כל מכשיר שאני רוצה לקנות, שאשלח להם ויענו לי אם זה מוכר להם או לאיש דגמים מסוימים שנטפרי עובדים איתם, כדאי לבדוק מולם.
את צריכה אפליקציות או מספיק לך לגלוש דרך כרום?אם אני קונה טאבלט מסין
האם יש סיכוי שזה יתחבר לאינטרנט נטפרי שיש לנו בבית, או שכדאי להתייאש מראש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים