תודה רבה,
ואם לפני שאני מתקין את הוייפרי יש כבר אפליקציות ממסוימות במכשיר לאחר שאתקין את הוייפרי האפליקציות האלו יעבדו?

אם מתקינים ווייפרי על הטאבלט יש אפשרות להתקין אפליקציות מאתרים שכן מאושרים בנטפרי או שרק מהחנות של נטפרי?
מה זה משנה?
מקסימום תבקש מנטפרי והם יעלו את זה לחנות,

יש לך מושג כמה אפליקציות יש כיום בחנות של נטפרי? כי אני מתלבט אם להתקין תעודת אבטחה או ויפרי
יש הרבה. לא נראה לי שאפשר להוריד מחנות אחרת חוץ משלהם כל עוד יש לך נטפרי על הטאבלט. (נראה לי שהאופציה של תעודת אבטחה או וויפרי זה רק בנוגע למחשב, אבל אולי אני טועה).

אבל דיברתי עם נציג של יוסי והם אמרו שלעת אתה אין השאלה אם יש אפשרות אחרת? לטאבלט עם וייפרי בחו"ל
תקנה טאבלט של הדרן, שים VPN של נטפרי שמסנן רק את הכרום, ושאר האפליקציות הדרן מסנן. ככה תוכל לשים סים מקומי בחו"ל. לא ניסיתי, תבדוק אם זה עובד.

נערך לאחרונה ב:
יש לך מושג כמה אפליקציות יש כיום בחנות של נטפרי? כי אני מתלבט אם להתקין תעודת אבטחה או ויפרי
מאות לדעתי,
וכל אפליקציה לא בעייתית שתבקש - תקבל,
אין וואצפ, ומשום מה גם אין ישראכרט, אבל אתה יכול להיכנס מהאתר,

אבל אני רוצה דפדפן של נטפרי וחשוב לי שיעבוד בחו"ל...
וגם בדקתי הדרן בטאבלט 20 ש"ח בחודש לדפדפן נטפרי ועוד תשלום נוסף להדרן על החסימה כך שלא משתלם בכלל

נערך לאחרונה ב:
אם מתקינים ווייפרי על הטאבלט יש אפשרות להתקין אפליקציות מאתרים שכן מאושרים
טאבלט של סמסונג אפשר להשתמש בלי וויפרי עם תעודת אבטחה של נטפרי – אבל אין כמעט אפליקציות, גם לא מייל. עם וויפרי יש חנות של נטפרי, אך לא כל האפליקציות זמינות. שווה לבדוק מולם. חשוב לדעת: בטאבלט אי אפשר לבטל את וויפרי אחרי התקנה לא כמו במחשב שיש קנס ומבטלים את הוויפרי

טאבלט של סמסונג אפשר להשתמש בלי וויפרי עם תעודת אבטחה של נטפרי – אבל אין כמעט אפליקציות, גם לא מייל. עם וויפרי יש חנות של נטפרי, אך לא כל האפליקציות זמינות. שווה לבדוק מולם. חשוב לדעת: בטאבלט אי אפשר לבטל את וויפרי אחרי התקנה לא כמו במחשב שיש קנס ומבטלים את הוויפרי
אבל מדוע שלא יהיה ניתן להשתמש בכל האפליקציות שנמצאות בחנות של נטפרי? בשביל מה הם נוספו לחנות אם לא ניתן להשתמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה