• הוסף לסימניות
ודרך אגב.
סדרה עיסקית זה בעיקר בחלק של הברזל והחוזק של המחשב. כי הוא מיוצר בשביל ניוד.
לנו יש מחשב של דל סדרה עיסקית שורד מעל 10 שנים. היה לנו בדיוק כזה לא עסקי נשבר ממזמן....

• הוסף לסימניות
איך בודקים את כל זה???
אני ממש לא מבינה בנושא, ורק יודעת שאני צריכה מחשב טוב חזק ומהיר לאדריכלות וגם מוכנה להשקיע....
אבל בקצב הזה נראה שאין סיכוי, כבר התבלבלתי לגמרי:(

• הוסף לסימניות
אני לומדת אדריכלות גם...
אני בשנה ב'
יש לי מחשב נייד מצויין של דל I7 שעלה לי בערך 6000
אני משתמשת כבר במחשב הרבה זמן עם התוכנות של אדריכלות
והוא מהיר ביותר ולא ניתקע
הוא ממש מצוין
אם את רוצה דגם תכתבי...

• הוסף לסימניות
אני גם התחלתי עכשיו שנה ב'....
איזה דגם יש לך וכמה זמן?
את מרוצה??

• הוסף לסימניות
איך בודקים את כל זה???
אני ממש לא מבינה בנושא, ורק יודעת שאני צריכה מחשב טוב חזק ומהיר לאדריכלות וגם מוכנה להשקיע....
הקישור השני הוא המחשב הכי חזק (וגם קצת אוברקיל אבל הוא שווה במידה ותרצי אותו רלוונטי לאורך זמן)

• הוסף לסימניות
איך בודקים את כל זה???
אפשר ליצור איתי קשר
אשתדל בעז''ה לפרט כמה שאוכל
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
אפשר קצת פרטים?

• הוסף לסימניות
רוצה להשקיע במחשב איכותי שיתפקד טוב עם כל התוכנות.
תודה מראש לכל העונים...

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל העונים...
כעיקרון רוב הניידים בתקציבי ה4K ומעלה יספיקו לכל השימושים בצורה חלקה מכאן והלאה כל השקעה נוספת זה ענין של העדפות אישיות, איכות הסדרה והפלסטיקה וכו', אוכל לעזור בפרטי בייעוץ עבור מפרט מתאים, ובהתאם לתקציב וההעדפות.

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל העונים...
כעיקרון חשוב לשים לב לסדרה של המחשב.
לכל יצרן יש סדרה ביתית שמיועדת למיינסטרים של המשתמשים, וסדרה עסקית שמיועדת למשתמשים עם יותר תקציב שמוכנים לשלם יותר על מחשב איכותי.
מחשב עסקי ומחשב ביתי עם מפרט שעל הנייר נראה זהה, יהיו במחירים שונים לגמרי וזו הסיבה.
מכיוון שכרגע מדובר עדיין על מחשב ללימודים ולא מחשב לעבודה שוטפת, אני לא חושב שיש תקציב וצורך מוצדק מספיק ללכת על מחשב עסקי.
בעתיד אחרי השתלבות בשוק התעסוקה, מקובל שהמעסיק מספק לעובדים מחשב נייד שתואם את דרישות המערכת של החברה.
ממליץ לבדוק את הדגם הזה שיש אצלנו במבצע, הוא נותן תמורה גבוהה מאוד למחיר.

• הוסף לסימניות
מעדיפה לא אסוס.
יש לך המלצה אחרת?

• הוסף לסימניות
מעדיפה לא אסוס.
יש לך המלצה אחרת?
איזו חברה את מעדיפה?

בתקציב של 3000 שח אני לא ממליץ על חברות אחרות חוץ מאסוס. המחשבים הזולים של דל, לנובו וHP הם באיכות נמוכה יותר ויקרים משמעותית בדרך כלל.
בתקציב גבוה יותר המחשבים של כל החברות טובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה