איך בודקים את כל זה???
אני ממש לא מבינה בנושא, ורק יודעת שאני צריכה מחשב טוב חזק ומהיר לאדריכלות וגם מוכנה להשקיע....
אבל בקצב הזה נראה שאין סיכוי, כבר התבלבלתי לגמרי![]()
יקר מאוד ביחס למפרט, לא נוח בעליל (מנסיון)וגם שמעתי שיצא מחשב חדש של אסוס לאדריכלים עם 2 מסכים משהו שמע או יודע משהו?
אפשר ליצור איתי קשראיך בודקים את כל זה???
אני ממש לא מבינה בנושא, ורק יודעת שאני צריכה מחשב טוב חזק ומהיר לאדריכלות וגם מוכנה להשקיע....
אבל בקצב הזה נראה שאין סיכוי, כבר התבלבלתי לגמרי![]()
מחשב נייד Dell Vostro 5502 VM-RD09-12515אני גם התחלתי עכשיו שנה ב'....
איזה דגם יש לך וכמה זמן?
את מרוצה??
כעיקרון רוב הניידים בתקציבי ה4K ומעלה יספיקו לכל השימושים בצורה חלקה מכאן והלאה כל השקעה נוספת זה ענין של העדפות אישיות, איכות הסדרה והפלסטיקה וכו', אוכל לעזור בפרטי בייעוץ עבור מפרט מתאים, ובהתאם לתקציב וההעדפות.רוצה להשקיע במחשב איכותי שיתפקד טוב עם כל התוכנות.
תודה מראש לכל העונים...
אין לי פרמיום...אוכל לעזור בפרטי בייעוץ עבור מפרט מתאים, ובהתאם לתקציב וההעדפות.
יש מייל.אין לי פרמיום...
בשמחה.שלחתי לך
תודה
תוקן.עכשיו שלחתי שוב
שים לב שטעית בכתובת ששלחת
כעיקרון חשוב לשים לב לסדרה של המחשב.רוצה להשקיע במחשב איכותי שיתפקד טוב עם כל התוכנות.
תודה מראש לכל העונים...
איזו חברה את מעדיפה?מעדיפה לא אסוס.
יש לך המלצה אחרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים