פלפוליטיקה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כנ"ל, גם אני ממליץ. השירות לקוחות שלהם באמת הפתיע לטובהנ.ב. יש לDell שרות לקוחות פצצה!!, הייתי ממש מופתעת.
כנ"ל, גם אני ממליץ. השירות לקוחות שלהם באמת הפתיע לטובהנ.ב. יש לDell שרות לקוחות פצצה!!, הייתי ממש מופתעת.
דווקא אני לא...כנ"ל, גם אני ממליץ. השירות לקוחות שלהם באמת הפתיע לטובה
ליתר דיוק, המסך לא נשבר אלא המגע לא הגיב טוב. אבל התקלה לא תוקנה. הם כן מימשו אחריות ולקחו לתיקון אבל תכל'ס לא עזר.בכללי מסך מגע הוא מאוד בעייתי והרבה פחות חזק.
בקשר לתיקון- כנראה זה באמת תלוי איזה תיקון, מה הבעיה ואצל מי זה נופל
(אני קיבלתי פעמיים שירות מעולה)
אני נוטה להמליץ יותר על הProbook
יש לי אחות שקנתה דל I7 (לפני 10 שנים) והוא עדיין פצצה!!מחשבים של dell מומלצים מאוד
תעשי חיפוש יש הרבה דגמים
חשוב להסתכל על מהירות, , זיכרון, דיסק קשיח וכו
לדעתי אין ענין להשקיע יותר מ4K על מחשב,
כי מנסיון אחרי בערך 3 שנים מחליפים מחשב בכל מצב (המחשב מתבלה, יש גירסאות יותר מתקדמות וכן הלאה..)
אני לא מבינה בזה כרגע יש לו די בומבסטי. אני חושבת משהו שבין נייד גדול לטאבלט אולי זה נקרא 17"?טוב אז לפחות i3 דור 10,
חוץ מזה מה שחשוב זה עמידות טובה,
וזה צריך לכתוב אדם עם ניסיון,
חשוב לבדוק איזה גודל של מחשב שזה אומר גם מקלדת ומסך נח לו, וזה משפיע גם על משקל
אפשר לפנות אלי להצעותרוצה לקנות לבעלי מתנה מחשב נייד חדש.
חשוב לי שיהיה מהיר וקל משקל.
אני לא מבינה בזה והשאלות הקודמות היו לפני כמה שנים כך שזזו דברים...
הוא משתמש בעיקר להקלדה.
יש לו מחשב של אסוס ממש איטי ומעצבן.
מה ממליצים? (במינימום הוצאה...)
מה קנית?רוצה לקנות לבעלי מתנה מחשב נייד חדש.
כן.יותר מהגודל חשוב המקלדת שתהיה נוחה ולא צריך ללחוץ בכח.
אבל באמת כדאי לראות בעיניים.
יש חנויות מומלצות בבני ברק?
אזור רימוניםאיפה בבני ברק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים