ממליצה מאד על לנובו טינקבוק (פלסיטקה מעולה)

הצרכים שלי
פלסטיקה חזקה ממש- בשימוש ביתי כולל ילדים
מעבד I5
מקלדת מוארת
אחריות טובה (מאד מאוכזבת מהשירות של ACER למשל)
עדיפות לטביעת אצבע

וכן אם יש אופציה לאיוסטרייטור- אשמח אבל לא קריטי.

כמו"כ חשוב לי שירות זמין בירושלים
תודה!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חיים מערכות אבטחה ומיחשוב
מומלץ מאד מניסיון
אברך יר"ש מוכר בזול מאד ותוח במחשבים
מגיע עד הבית 0527684847

מחפשת מחשב בעיקר בשביל אוצר החכמה אבל חוב לי שיהיה לא שביר כזה שלא יקרוס מכל מכה או נפילה,
יש לכם אולי המלצה?
תודה רבה!

@אשת הספוקנים לא מומלץ להשאיר כתובת מייל ברשת (את יכולה עדיין לערוך את ההודעה שלך)
כמנויית פרימיום את יכולה לפנות ל @שנה שנה (ולכל אחד אחר) בהודעה פרטית דרך סמל המעטפה שמופיע בעת ריחוף על הפרופיל

שלום רב,
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
מעוניינת לקנות מחשב נייד זול וטוב .
יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד יד שניה :
מעבד Intel core i5 דור 10 דיסק 240 ssd זיכרון 8gb מסך 14 office 2021 windows 11

• יצרן
    attr-manufacture
  • דגם
    dell latitude 5410
  • מעבד
    attr-Processor
  • זיכרון RAM
    attr-RAM Memory
  • גודל מסך
    attr-Screen Size
  • Translation missing: he.products.attributes.Series
    attr-Series
  • נפח אחסון
    attr-Storage Capacity
  • סוג טכני
    attr-Technical Type
    או

DELL VOSTRO V3520 15.6 FHD/I3-1215u/8GB/256SSD/Intel UHD/3C/DOS/3YOS​

UY2Q0LPP1O

• דור 12

DELL VOSTRO V3520
מסך - 15.6 FHD
מעבד - 13-1215U
זיכרון ראם - 8GB RAM
דיסק קשיח - 256 SSD

תודה רבה

אני צריכה מחשב נייד ברזולוצית מסך 4K בשביל להתחבר מרחוק ממחשב שהמסך שלו הוא 4K ואני רוצה שבחיבור מרחוק אראה את המסך של הנייד על מסך מלא (מה שלט עובד טוב עם ניידים של FHD)
פחות חשוב לי החוזק והעוצמה שלו כי זה יותר בשביל שליטה מרחוק למחשב מאוד חזק
כן חשוב אינטרנט יציב, כרטיס רשת איכותי ורזולוציה של 4K

כמובן שאם בתוספת קטנה אני יכולה לקבל גם מחשב חזק לגיבוי של עבודה, אז למה לא

אשמח לקישורים ולהמלצות על דגמים
תודה

מתלבטת בין המחשב הזה לזה:
1721230274291.png

יש המלצה למחשב נייד טוב אבל לא מי יודע מה.. לעבודה בעיקר באקסל אקסס וכדו.. ?
חשוב מקלדת נוחה
תודה

אני צרכה את זה לעבודה בתכנות
ונידות פחות חשוב

תגדירו מה חשוב לכם
מסך גדול?
מחשב חזק? (עובד מהר עם תכנות כבדות - נשמע שזה לא מה שאתם צריכים)
מארז חזק? (מסך מקלדת עכבר)
הרבה מקום בזיכרון? (הולכים לשמור הרבה תמונות וסרטונים)
יש חברות טובות יותר ויקרות יותר כמו דל למשל
יש חברות פשוטות יותר
לכל מחשב יש נתונים משלו, כמו מעבד, כמות cpu, גודל זיכרון RAM גודל זיכרון קשיח, גודל מסך.
יש דברים שמעלים את המחיר בגלל האיכות שלהם, כמו מעבד חזק יותר שמקפיץ את המחיר, וחשוב אם אתם הולכים להריץ דברים כבדים, ופחות חשוב אם לא.
יש מחשבים עם מסך מגע שזה מעלה מאוד את המחיר אבל בלי סיבה אמיתית וזה גם יותר מועד לתקלות.
באיזה תקציב בערך אתם מחפשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה