כבד יותר
מתחמם
מטען כבד
מרעיש
סוללה לא מחזיקה הרבה
זה המחיר לכוח...
אבל מי שעובד על תוכנות כאלו, אני משער שהוא לא רוצה שיהיה ממש נייד כמו לעבודה בנסיעות ובכלל שלעריכת סרטים צריך מסך כמה שיותר גדול אז המשקל תמיד יהיה יחסית כבד אלא שלא תופס הרבה מקום בבית...

זה המחיר לכוח...
אבל מי שעובד על תוכנות כאלו, אני משער שהוא לא רוצה שיהיה ממש נייד כמו לעבודה בנסיעות ובכלל שלעריכת סרטים צריך מסך כמה שיותר גדול אז המשקל תמיד יהיה יחסית כבד אלא שלא תופס הרבה מקום בבית...
הבעיה שרוב אלו שקונים אותו לא יודעים את הדברים הללו ולכן הצגתי אותם

האם יש פה המלצות לאחד שמוכר מחשבים בירושלים.
שירות טוב ומקצועי
תודה

משהו מכיר את המחשבים :
אסוס X1504ZA
ואת המחשב אסוס VIVOBOOK16
אשמח להמלצות וכן חסרונות .

אולי כתוב למטה במחשב את הדגם?
או אולי משהו יודע איך אפשר לבדוק ?
זה יעזור לי מאוד כדי לקבל אינפורמציה על המחשב .
תודה ענקית !!!!!!

אולי כתוב למטה במחשב את הדגם?
או אולי משהו יודע איך אפשר לבדוק ?
זה יעזור לי מאוד כדי לקבל אינפורמציה על המחשב .
תודה ענקית !!!!!!
כתוב למטה 15
מקווה שבדקתי במקום הנכון

מניסיון תיקון של מאות מחשבים
אסוס מחוץ לתחום!!! כמו כן אייסר והווהוי וכד'
רק DELL HP LENOVO וגם שמה רק סדרות עיסקיות
באסוס כל החוליים הרעים מסכי הולד (בחלק מהדגמים החדשים) שלהחליף אותם מתחיל מ1500 שברים בצירים/ פלסטיקה בכמות הכי גדולה וכשיש קצר בדרך כלל הולכים כמה רכיבים ביחד והתיקון הרבה יותר מורכב
(לא מדבר על הביצועים שלהם שיש להם ביצועים טובים אלא רק במחינה פרקטית וגם הביצועים שלהם לטווח ארוך פחות טובים ) אם זה לא עומד בתקציב אז עדיף מחשב יד שניה/ מחודש 3 דור אחורה מסידרה עיסקית מאשר חדש מחברה או סידרה מרמה ירודה

יש בהם כל מיני סוגים יש יוגה של איידפד ויש יוגה של טינקפד

לנו יש אסוס VIVOBOOK 14 מחשב מטורף.
VIVOBOOK 14 זה סידרה יש הרבה מוצרים בסידרה הזאת
חלקם מחשבים מצויינים אבל לא מתקרבים לעיסקי של דל או לנובו
ושוב זה גם מבחינת ביצועים אבל בעיקר לטווח ארוך

VIVOBOOK 14 זה סידרה יש הרבה מוצרים בסידרה הזאת
חלקם מחשבים מצויינים אבל לא מתקרבים לעיסקי של דל או לנובו
ושוב זה גם מבחינת ביצועים אבל בעיקר לטווח ארוך
יש לי את זה
מאוד נהנה ממנו....

מה ההבדלים?
יש ללנובו הרבה סדרות כמו לכל חברה
לכל חברה יש את הסידרה העיסקית
דל-לטיטיוד
לנובו- טיקפד
אייצ פי- הלטבוק
זה סדרות שהם הרבה יותר טובות
למי ששאל את עצמו פעם אייך שני מחשבים אי 5 אותו חברה אותו זיכרון אותם נתונים בגדול ומחירים שונים לגמרי
יש הבדל משמעותי בסדרות מבחינת ביצועים ושזה יחזיק לטווח ארוך יותר
המחשבים שמוכרים באיזור ה 1500 2000 (גם אני מוכר אותם למי שמתעקש) מחשבים שמקומם בפח אפילו שהם I5 דור 12 עם 16 רם ו500 SSD

יש ללנובו הרבה סדרות כמו לכל חברה
לכל חברה יש את הסידרה העיסקית
דל-לטיטיוד
לנובו- טיקפד
אייצ פי- הלטבוק
זה סדרות שהם הרבה יותר טובות
למי ששאל את עצמו פעם אייך שני מחשבים אי 5 אותו חברה אותו זיכרון אותם נתונים בגדול ומחירים שונים לגמרי
יש הבדל משמעותי בסדרות מבחינת ביצועים ושזה יחזיק לטווח ארוך יותר
המחשבים שמוכרים באיזור ה 1500 2000 (גם אני מוכר אותם למי שמתעקש) מחשבים שמקומם בפח אפילו שהם I5 דור 12 עם 16 רם ו500 SSD
זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה