לי יש מחשב של דל i5 יד ראשונה ,
קניתי אותו במחיר של 2500 ש"ח וזכה לפגוש טכנאים בקצב מסחרר החלפת לוח אם, לוח מקשים, עכבר, מסגרת , וכו וכו (סה"כ מחשב לשימוש פרטי וביתי )
לבסוף לאחר שדיברנו עם שירות הלקוחות על כל התיקונים שהוא עבר הם הסכימו לתת לנו מחשב חדש.
אני ממש מאוכזבת מדל...................
או ווסטרו או אינספירון
ולכן צריכים להכניס לראש שהשם של החברה זה חשוב אבל יותר מזה חשוב הסידרה אם דל אז לטיטיוד אם לנובו טינקפד אם אייצ פי אז הליטבוק

לי יש מחשב של דל i5 יד ראשונה ,
קניתי אותו במחיר של 2500 ש"ח וזכה לפגוש טכנאים בקצב מסחרר החלפת לוח אם, לוח מקשים, עכבר, מסגרת , וכו וכו (סה"כ מחשב לשימוש פרטי וביתי )
לבסוף לאחר שדיברנו עם שירות הלקוחות על כל התיקונים שהוא עבר הם הסכימו לתת לנו מחשב חדש.
אני ממש מאוכזבת מדל...................
איזה סדרה
באיזה שלב פניתם לשירות לקוחות אחרי הכל או עם התקלה הראשונה, הם היו אדיבים או זרקו אתכם מכל המדרגות
אחרי כמה זמן הם החליפו לכם מחשב
באופן אישי אני בקבוצה של אנשים שעובדים על מחשב לעבודות קשוחות שעות כל יום ורובם עם DELL [רק אחד קנה את הלטיטיוד].

מחשב נייד זה DELL אם צריך לרדת אז לנובו אסוס ולמטה מכך פשוט בל תשחית
מנסיון רב של כעשר שנים עם מגוון מחשבים, עובד על תוכנות גרפיקה ועריכת סרטים כעשר שעות כל יום, המחשב של DELL לא ראה טכנאי ומעולם לא קרס!, תמיד מומלץ לבדוק באתר של מידרג ולראות המלצות של עשרות טכנאי מחשב מהשורה הראשונה, https://www.midrag.co.il/Content/Product/691.
אסוס אולי מפתה בגלל המחיר אבל יהיה לזה מחיר בהמשך
איזה מחשב של DELL אתה משתמש?
התחלתי ללמוד עכשיו עיצוב גרפי , והתקציב שלי הכי הרבה 5,000₪ , מקסימום אקנה מחשב חזק יותר כשאתחיל לעבוד בזה, ואם יש לך עוד המלצות למחשבים אני אשמח , תודה!

מצאתי בKSP במציאון מחשב נייד של DELL מישהו יוכל להגיד לי אם משתלם לקנות או לא? צריכה לעיצוב גרפי תודה!
צילום מסך 2024-09-12 170639.png
צילום מסך 2024-09-12 171036.png

@מחשבים זה אני ! אני אשמח לשמוע את חוות דעתך על המחשב אם אתה ממליץ עליו בשביל לימוד גרפיקה , תודה רבה ממש!
20240916_171610.jpg

אני מעוניין לקנות מחשב נייד
השימושים שלי הם ביתיים כלומר אופיס גלישה וכדו'
אני לא קורע את החשב אבל אני רוצה שיעבוד טוב ויחזיק זמן
מה עדיף לקנות
1. ‎Dell Vostro 3520 מעבד:i3-1215U זיכרון 8 RAM דיסק 256 GB SSD 3 שנים אחריות באתר לקוח
2. לנובו אותו מעבד וRAM דיסק 512 GB SSD שנה אחריות
או שעדיף לקנות מחשב מחודש עם ברמה יותר טובה
תודה

כדאי להשקיע בלנובו טינקפד או דל לטיטיוד רמה אחרת לגמרי של מחשב
זה השאלה שלי, אני לא צריך מחשב פצצה אלא מחשב לשימושים פשוטים שעובד טוב, יש ענין להשקיע בזה
שכחתי לציין שהתקציב שלי הוא לא יותר מ 1,500 ש"ח

בפשטות עדיף לקנות מחשב עיסקי קצת יותר ישן מאשר חדש מהדגמים הפשוטים

בפשטות עדיף לקנות מחשב עיסקי קצת יותר ישן מאשר חדש מהדגמים הפשוטים
זה השאלה שלי בגלל שאני צריך מחשב רק לשימושים פשוטים, האם כדאי לקנת מחודש ולהסתכן או שבשביל שימושים כאלה מספיק הדגמים האלה ואם כן עדיף חדש

@ת"תניק יש לי אפשרות לקנות של דל לטיטיוד מחודש I5 דור 8 בערך באותו מחיר
יש ענין או שעדיף חדש עם אחריות לשנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה