- הוסף לסימניות
עדיף I3 דור 12 מאשר I5 דור 8הביצועים של דור 12 טובים פי כמה
מהיכרות עם שימושים כמו שאתה מתאר
עדיף I3 דור 12 מאשר I5 דור 8הביצועים של דור 12 טובים פי כמה
לך בוודאי עדיף ללכת על I5 מסדרה עיסקית וב1500 אתה יכול למצוא גם דור 10אני מעוניין לקנות מחשב נייד
השימושים שלי הם ביתיים כלומר אופיס גלישה וכדו'
אני לא קורע את החשב אבל אני רוצה שיעבוד טוב ויחזיק זמן
מה עדיף לקנות
1. Dell Vostro 3520 מעבד:i3-1215U זיכרון 8 RAM דיסק 256 GB SSD 3 שנים אחריות באתר לקוח
2. לנובו אותו מעבד וRAM דיסק 512 GB SSD שנה אחריות
או שעדיף לקנות מחשב מחודש עם ברמה יותר טובה
תודה
זה יקר מאוד@ת"תניק יש לי אפשרות לקנות של דל לטיטיוד מחודש I5 דור 8 בערך באותו מחיר
יש ענין או שעדיף חדש עם אחריות לשנה
הוא דיבר עללדוגמא עדיף I5 מדור 8 מחודש של טינקפד מאשר לנובו V14 שהוא מדור 12 (גם יחזיק יותר זמן וגם הביצעים אחרי חצי שנה יהיו טובים יותר)
עדיין הלנובו הנ"ל הוא מחשב ירוד מאוד עדיף מחודש!הוא דיבר על
Lenovo IdeaPad 3-15IAU7
איזה תוכנות אתה צריך, תכלס?אני צריך שיהיה מסך גדול וברור מאוד שיהיה חדשני ומתקדם מאוד ושיתאים גם לעיצוב ספרים ומייל אבל שיטוס לי ושיהיה יפה ועם אחריות מסודרת איפה הכי זול לקנות כזה ומה אני צריך?
באיזה תוכנות? חשוב מאודעריכת תמונות עריכה ועימוד של ספרים
תבדוק עם סרגל (על הצד של האינצ'ים) מה אורך האלכסון של המסך (מהפינה השמאלית העליונה לפינה הימנית התחתונה)לגבי הגודל של המחשב איך אני יכול לדעת מה הגודל של האינץ שיש לי בבית במחשב?
חשוב לך שהמחיר יכלול מערכת הפעלה?עד בערך 1500
רק המסך, בלי המסגרת!תבדוק עם סרגל (על הצד של האינצ'ים) מה אורך האלכסון של המסך (מהפינה השמאלית העליונה לפינה הימנית התחתונה)
www.pc-online.co.il
זה לא לגמרי נכון2. לרשימת השימושים שכתבת [בדגש על וורד-עימוד ספרים] משהו חלש [i3 למשל...] ב1500 ש"ח יהיה לך נחמד לחצי שנה הראשונה ואח"כ העצבים שלך לא שווים את זה. הוא לא יספק את הסחורה בכלל. אא"כ תלך על מחודשים ותמצא חזקים במחיר כזה. [לאחרונה ראיתי דל 14 אינץ' I5 דור 8 ב1000 ש"ח.]
מניסיון של הרבה שנים בתחום בפועל הI5 מסדרה עסקית מדור 8 עושה עבודה יותר טובה ואני מדבר בהתחלה ולא אחרי חצי שנה... ולא לדבר אחרי חצי שנה של עבודה....זה לא לגמרי נכון
ראה למשל את ההשוואה הבאה
צפה בקובץ המצורף 1795635
אפשר לראות בקלות שמעבד I3 מדור 12 (לקחתי את הנתון מהמחשב היקר ביותר עם מעבד מסדרת I3 שלא עוקף את ה- 1500 ש"ח) מקבל ציון גבוה בהרבה ממעבד I5 מדור 8
ולמי שחשוב מסך גדול עדיף לא לוותר על זה (אני רואה מה קורה לי כשאני צריכה לעבוד על מסך קטן הרבה זמן)
וכן, מחודשים זו בהחלט אפשרות, אם לא ש @מוישי מנחם ציין מפורשות שהוא מעוניין במחשב חדש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים