בשביל תוכנת וורד לא צריך הכי יקר וכו' וכו'.
מחשב פשוט מעבד I3 עושה את העבודה מצוין!
אמור לצאת באזור 1800 ש"ח כולל התקנת תוכנות.
בהצלחה!

חיים מחשבים ימכור לך ביותר זול ממה שכתבו למעלה
מומלץ מאד כאן בפרוג
0527684847

אני עובד עם קבוצה של מתכנתים שעובדים עם מחשבי DELL מהסדרה הזאת וגם מאינספריון כבר שנים רבות ושום מחשב לא נשבר בידיים.
כנראה שהניסיון שלך דל מאוד
יש לדל וסטרו בעיות עמידות רציניות
נ.ב אני לא מוכר מחודשים

6 שנים על אותו מחשב :cool: - משתדל להשאיר רחוק מהילדים והכל נשאר שלם.

איכותי ומומלץ בדיוק בשביל התיאור הנ''ל מדגיש שמדובר במחשב יד שניה כחדש ממש

אני עובד עם קבוצה של מתכנתים שעובדים עם מחשבי DELL מהסדרה הזאת וגם מאינספריון כבר שנים רבות ושום מחשב לא נשבר בידיים. אין סיבה להוציא שם רע. יש גם דגם יותר זול עם זיכרון של חצי טרה ומעבד Intel® Core™ 5.
כמובן שאני מאחל לך הצלחה במכירת המחשבים המחודשים.

הווסטרו על הפנים
ודעתי שעדיף עיסקי מחודש מאשר חדש מסדרה פשוטה
(מוכר גם וגם)
מניסיון של שנים המחשבים האלו גמורים אחרי שנתיים שלש

תכלס תסתכל על מחשבים היום מדור 8 שמוכרים מחודשים הם פצצה ונראים כמו חדש וכמעט לא תמצא אנשים שמשתמשים עם סדרות פשוטות מדור 8 כי הם לא חיים עד אז

כאמור יותר ממומלץ לבדוק במידרג מה דעתם של טכנאי מחשב עם מאות המלצות מאומתות על סוגי המחשבים ואיזה מהם מומלצים [או אצל אדם חיצוני שמבין בתחום ואינו נוגע בדבר למכור לכם מוצר שיש לו].
ולאחר שהגעתם להחלטה אדרבא מומלץ מאוד לרכוש אצל אנ"ש כמו מחשבים DMS ומחשבים זה אני ושאר אנ"ש שבפרוג ומחוצה לו, אם הם מוכרים את המחשב שהומלץ לכם ובמחיר הגון.
אגב גם את הטענה ש'עדיף עיסקי מחודש מאשר חדש מסדרה פשוטה' מומלץ לבדוק יש שיחלקו עליה.

@-אליה-
איך אפשר ליצור קשר?
מעונינת במחשב לתוכנת אופיס [וורד] בלבד
איכותי ועלא נתקע
אבל לא יקר
יש משהו?

אני עובד עם קבוצה של מתכנתים שעובדים עם מחשבי DELL מהסדרה הזאת וגם מאינספריון כבר שנים רבות ושום מחשב לא נשבר בידיים. אין סיבה להוציא שם רע. יש גם דגם יותר זול עם זיכרון של חצי טרה ומעבד Intel® Core™ 5.
כמובן שאני מאחל לך הצלחה במכירת המחשבים המחודשים.
היה לי אינספירון. השקעתי במחשב יקר.
אחרי פחות משנה היה נראה בן.... פלסטיקה שבורה מכל הכיוונים.
כל יומיים היה צריך תיקון לחלק אחר.
אחרי כ4 שנים נשאר לי מהמחשב רק הדיסק קשיח. (שגם אותו החלפתי באמצע:).
ולכן חשוב לי עכשיו מחשב חזק ואיכותי שלא מצריך תיקונים, וכו'.
תודה בכ"א.

יש לי כמה יחידות של מחשב (חדש) לנובו ThinkPad T14s gen4
מעבד ryzen 7 7840u חזק יותר ממעבד i7 דור 13!
זיכרון ram בנפח 32gh
דיסק ssd מהיר 512gb
מסך מגע!

מחשב סוף הדרך!! גם מבחינת חומרה וגם מבחינת חוזק פיזי.

מחיר למחשב מוכן כולל התקנות 4600 שח. (מחשב שעולה בקלות 8000-9000 שח. תעשו גוגל).

יש לי כמה יחידות של מחשב (חדש) לנובו ThinkPad T14s gen4
מעבד ryzen 7 7840u חזק יותר ממעבד i7 דור 13!
זיכרון ram בנפח 32gh
דיסק ssd מהיר 512gb
מסך מגע!

מחשב סוף הדרך!! גם מבחינת חומרה וגם מבחינת חוזק פיזי.

מחיר למחשב מוכן כולל התקנות 4600 שח. (מחשב שעולה בקלות 8000-9000 שח. תעשו גוגל).
ממליץ, מחשב כזה חדש בכזה מחיר זה הדבר האמיתי!

מה אומרים על לקנות מחשב נייד מחודש
כמובן ממקום מסודר אם אחריות וכו׳

חיים מחשבים כפי שכבר הומלץ עליו כאן הרבה בפרוג יתן לך מחשב חדש במחיר יותר זול מכל המחודשים
מומלץ מאד והכל במשלוח עד הבית
0527684847

המחשב שצירפתי קישור אליו מגיע עם מערכת הפעלת WINDOWS 10 HOME מתאים לתכנות או שצריך WINDOWS 10 PRO?

קשלום.
אני מחפשת לקנות מחשב למישהי מתחילה לעריכת וידאו וגרפיקה.
קיבלתי את ההצעות הבאות מחנות..
האם הזולים יותר טובים מספיק, או שיש ענין לקחת את היותר יקר?
וכמו"כ מה יותר חשוב מעבד i7 או איזה דור זה?
ומה כדאי לשדרג?
תודה רבה לעונים!
1730901797438.png

אני הייתי לוקח דור 12 אבל כדאי לחפש 32 ראם
בכללי עדיף מחשב מעבדה ולא מותג לצרכים הללו

קניתי בITOUTLET בפתח תקווה בקרית אריה.
השירות אדיב מאד. המחשב נראה כמו חדש וגם קניתי מסך מחודש Hp ב300 ש"ח.
נראה מעולה וכמו חדש. ממליצה בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה