www.prog.co.il
אתם נעולים על קניה מאתר דווקא?לצורך רכישת מחשב נייד חדש,
אשמח לקבל המלצה לאתר/ים מומלצים לרכישת מחשב נייד,
אתר אמין מומלץ ולא יקר,
תודה מראש!
לאיזה שימושים המחשב?שבוע טוב!
מעוניינת לקנות מחשב טוב, מהיר, ואיכותי.
לא קונה מחשב כל יום ולכן חשוב לי לקנות ביצועים "מהמילה האחרונה"
הציעו לי את המחשב הזה:
Lenovo IdeaPad Pro 5 83D2002QIV Ultra 9 185H
הוא באמת טוב? שווה את זה?
אשמח לקבל את חוות דעתכם
מה הצרכים?
תכנות, והשאר שימוש ביתי. אני רוצה שגם אם אני אפתח כמה דברים במקביל הוא יעבוד מעולה.לאיזה שימושים המחשב?
אם אני מבינה נכון, הוא מאלומיניוםתבררו על הפלסטיקה והמקלדת של המחשב כמה היא חזקה.
אין שום קשר ללא קונה מחשב כל יום לקנות מחשב עם ביצועים שאם את לא גרפיקאית לא תשתמשי בהם בחייםשבוע טוב!
מעוניינת לקנות מחשב טוב, מהיר, ואיכותי.
לא קונה מחשב כל יום ולכן חשוב לי לקנות ביצועים "מהמילה האחרונה"
הציעו לי את המחשב הזה:
Lenovo IdeaPad Pro 5 83D2002QIV Ultra 9 185H
הוא באמת טוב? שווה את זה?
אשמח לקבל את חוות דעתכם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים