בדיוק היום ראיתי את זה:
תקשיבו, זה גאוני!

מישהו בנה אתר שבו אתה אומר איזה צרכים יש לך במחשב, והוא ממליץ לך על דגם.
ראיתי, נהניתי, ואני משתף:

בדיוק היום ראיתי את זה:
תקשיבו, זה גאוני!

מישהו בנה אתר שבו אתה אומר איזה צרכים יש לך במחשב, והוא ממליץ לך על דגם.
ראיתי, נהניתי, ואני משתף:
תודה רבה!
אני מחפש אבל המלצות מנסיון, כי אין לי מושג האם מה שהאתר מראה לי אכן איכותי.

תכנות, והשאר שימוש ביתי. אני רוצה שגם אם אני אפתח כמה דברים במקביל הוא יעבוד מעולה.

אם אני מבינה נכון, הוא מאלומיניום
כמו שכתבו מעליי, לשימושים אלו מספיק מעבד I5 מקסימום I7 לשימושים כבדים יותר בתכנות.
לגבי כמה דברם במקביל- מה שחשוב הוא זיכרון RAM גבוה. לא משנה איזה מעבד תקחו.

אצלי תוכל להשיג מחשבים מצויינים שיעשו לך עבודה טובה בעז''ה באיזור ה800 ש''ח
מפרט לדוג' מעבד I5 4 - 8 RAM - 256 SSD במצב מצויין - 800 ש''ח
כמובן שתמיד מומלץ להתקדם לדור יותר חדש, אבל בגדול אם זה איזור התקציב זה הכי טוב שניתן להשיג ויעשה עבודה מצויינת

מצוין אהיה בקשר בעז״ה.
האם המשלוח בתשלום?
כמה זיכרון ram יש 4 או 8?
ואיזו חברה זה?
יש DELL / LENOVO / HP
8 RAM (כתבתי)
גודל 14 / 12.5
יש גם I3 דור 5 באותו המחיר בגודל 15.6
בקיצור בטל' או במייל אדע להתכוונן יותר

בדר''כ חבר שלי נוסע לבי'ש מידי כמה ימים אז יכול להיות שאני אוכל להעביר דרכו
אם לא אז זה 50 ש''ח

אשמח להצעה למחשב נייד לא יקר, בעיקר לצורך וורד ואוצר החכמה

מקפיצה
רוצה לנצל את המבצעים
אשמח להמלצה על מחשב עם מחיר טוב
בסביבות ה1500
לצרכים ביתיים, גלישה ואוצר החכמה

מה דכתכם על אמזון?
יש כאן משהו מומלץ בהזדמנות?
יש פה בקישור
גם אני אשמח לחכמת הפרוגריסטים. בפחות מחיר

מקפיצה
רוצה לנצל את המבצעים
אשמח להמלצה על מחשב עם מחיר טוב
בסביבות ה1500
לצרכים ביתיים, גלישה ואוצר החכמה
גם אני אשמח לחכמת הפרוגריסטים. בפחות מחיר

במחירים כאלו רק מחשבים מחודשים מסדרות עסקיות כי העוגמת נפש שתעברו עם המחשבים הפשוטים הנ"ל גדולה יותר
תזכורת שאני כותב מידי פעם לאברכים שכותבים במחשבי אסוס קטנים וכן שאר המחשבים שנמכרים באושר עד וכד' ואם יש לכם חברים כאלו אז תעבירו להם

ממש ממש לא מומלץ להשתמש במחשבים האלה ואם כבר כן אז שכל החומר שיש לכם ישמר בכרטיס זיכרון שיהיה בתוך המחשב באופן קבוע בלי להוציא אותו

מכיון שאין במחשבי האלו ארדיסק אלא החומר כולו נשמר לשבב מתוך הלוח אם ואם התקלקל המחשב תמיד תהיו חייבים לתקן כדי שתוכלו להוציא את החומר עליו עמלתם שנים ויש מקרים שאי אפשר לתקן (תמיד אפשר להוציא את השבב אבל מדובר על תיקון בסדר גודל של 2000-3000 ש"ח)

אשמח להצעה למחשב נייד לא יקר, בעיקר לצורך וורד ואוצר החכמה

זה יקר מאוד

אגב יש משהו שצריך לדעת בקניית מחשב הדור של המעבד אינו בהכרח הדור של המחשב
לדוגמא המחשב שאני מוכר פה דל לטיטיוד 7400 ו דל לטיטיוד 7300 הם מחשבים מדור 10 עם מעבד מדור 8
אייך יודעים מה הדור של המחשב? בסדרות העסקיות הוא כתוב לנו בשם של הדגם
7400 לדומא 7 זה התת סדרה בדרך כלל נדע לפי זה מאיזה חומרים המחשב יוצר ה4 זה גודל האינצ 14 במקרה שלנו 0 זה הדור ובמקרה שלנו 10 רק שהמעבד הוא דור 8
בכמה אתה מוכר את ה-7400
ומה זה אומר שהדור של המחשב הוא דור 10, זה משנה משהו, אם המעבד דור 8?

בכמה אתה מוכר את ה-7400
ומה זה אומר שהדור של המחשב הוא דור 10, זה משנה משהו, אם המעבד דור 8?
יש לי 7400 עם מסך מגע מחודש ברמה 10!!
במחיר 1800 ש"ח. עד עשרה תשלומים.
@מחשבים זה אני ! אם יש לך במלאי 7400, תגיד ואמחק את תגובתי, לא רוצה לקפוץ לך על הרכבת. בקישור שנתת נראה שאין לך.

@פרסומון אתה יכול להעלות תפריט מפורט של המחשב?
כזה סגנון, רק עם מסך מגע:

ועם ווינדוס מקורי גם.

מפרט מלא:
Latitude 7400​
14​
i5-8250U​
8GB​
256GB​
מובנה​
WIN10PRO​
מגע​

אצלי נגמר מה שהיה לי זה היה i7 2in1 והיה לי ממש קצת

בשביל לימוד גרפיקה אפשר גם על פחות מזה
זה מחשב מצויין
וואו אני רואה שכולם מתייעצים איתך אז אשמח גם ,
צריכה המלצה על דגם ספציפי לא מבינה בסדרות וכאלה, מחשב שיהיה עם פלסטיקה טובה אורך סוללה ארוך , ויכול לעבוד מהר כשהרבה דברים פתוחים במקביל , תקציב של 2000 +- , יש לי אפשרות כרגע לרכוש באילת מה הכי עדיף? הסתחררתי מהאשכולות

במחיר הזה ממליץ על מחודש אצלי ניתן לראות כאן

אם תרצי המלצה על דגם ספציפי אז תכתבי מה השימושים שלך ואיזה גודל את רוצה האם זה לבית או להסתובב איתו וכן הלאה ניתן גם להתקשר המספר מופיע בחתימה שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה