קיבלתי הצעה כזו ב 2050 ש"ח, אשמח לשמוע האם זה מחשב טוב

מעבד intel core i5-11
גודל מסך 15.6
זיכרון 8gb
דיסק 256 gb ssd
מאיץ גרפי intel hd

מחודש??
במחיר הזה אצלי זה I7 עם 16 GB ודיס 512

ולא כתוב כאן מה הסדרה של המחשב שאם זה לא עיסקי זה לא שווה בכלל

אני לפני רכישת מחשב חדש,
אשמח להתייעץ כאן עם מישהוא אמין עם המלצות שמבין בזה וייתכן שגם לרכוש דרכו,

שימושים עיקריים-
מחשב נייד, לא טאצ'/מגע
עבודה משרדית, (לא גרפיקה, לא תכנות)
חיבור מרחוק למחשב אחר,
אופיס-וורד, אקסל, פאוור פוינט, כמה קבצים שפתוחים יחד
אינטרנט-שיהיה אפשר לגלוש בכמה דפים/חלוניות בו זמנית
כולל התקנה בסיסית של מערכת הפעלה של אופיס וכו'.
מסך בגודל סטנדנט, לא קטן, לא מבינה בזה

אשמח מאוד לקבל הצעת מחיר עם תפריט מלא ולבדוק איך אפשר להתקדם, תודה

@מחשבים זה אני !
@DMS מחשבים
היי צהריים טובים אם עדיין רלוונטי לך אני יכול לעזור לך בייעוץ ואספקת המחשב שהנך מחפשת
מחשב נייד חדש איכותי ומהיר במגוון גדלים - עם כל התוכנות שתצתרכי - אם עדיין רלוונטי לך תוכלי ליו עימי קשר במספר המופיע לי בחותמת או כאן ואעזור לך בשמחה

ההוא מחודש כן?
ו2 האחרים חדשים...
כן, עדיין
אני רציתי דווקא חדש וקניתי מסדרה לא עסקית ועכשיו יש לי מידי פעם הרהורי חרטה
(למרות שמראש לא הייתי קונה מחודש אלא מחכה קצת לזמן שאני אוכל להוסיף עוד כסף למחשב עסקי)

דוגמאות למחשבים מצוינים לתכנות
כמובן מחירים מיוחדים למגיעים דרך הפורום!

הבנתי שמגע עדיף לא לקחת מחודש

רכים שכותבים במחשבי אסוס קטנים וכן שאר המחשבים שנמכרים באושר עד וכד' ואם יש לכם חברים כאלו אז תעבירו להם

ממש ממש לא מומלץ להשתמש במחשבים האלה ואם כבר כן אז שכל החומר שיש לכם ישמר בכרטיס זיכרון שיהיה בתוך המחשב באופן קבוע בלי להוציא אותו
מצטרף, יושב לידי אברך חשוב שליט''א בכולל ערב שכותב קונטרס של 60 עמוד סה''כ, וצריך להפעיל את המחשב מחדש 3 פעמים כל סדר! כי נתקע לו הקובץ בכל תזוזה...

חיים מחשבים מומלץ מאד
משלוח עד הבית
זול יותר מכל אתר שתרצו
קונה הכל מיבואנים רשמיים
0527684847

אשמח לדעת המומחים כאן האם המחשב הזה מומלץ?
המחשב מסדרה פשוטה אך מהרמה הכי גבוהה שלה, בעיקרון זה אמור להיות מחשב טוב, ובודאי אם הוא מגיע עם 3 שנות אחריות, אבל המחיר טיפה גבוה..
לכן אני הייתי ממליץ (עם הגודל לא דחוף) ללכת על הטינקפד L13 שהובא בהודעה לפני, טיפה יותר ישן, אבל סדרה עסקית (גם אם לא המחשב הכי חזק בה..) ומחיר מציאה לדעתי (במיוחד עם 3 שנים אחריות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה