ניסית לשאול את TMS? הם בדרך כלל יכולים לעזור ולהתאים מפרט לפי הצרכים שלך.
אולי שווה לשקול גם שדרוג למעבד Ryzen 9 בשביל ביצועים חזקים יותר ברינדור, ואת כרטיס המסך ל–RTX 4080 בשביל מהירות ועבודה חלקה יותר בפרויקטים כבדים.
בנוסף, מסך OLED יכול לתת חוויית צפייה ודיוק צבעים ברמה אחרת, במיוחד בעריכת וידאו.

אם אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה
איך אני יכולה לבדוק את המחשב אם זה במצב טוב

אם אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה
איך אני יכולה לבדוק את המחשב אם זה במצב טוב
תבדקו שהסוללה מחזיקה (לפחות חצי שעה בלי מטען),
שהמסך תקין בלי פיקסלים שרופים, שהמקלדת, חיבורי USB וה-WiFi עובדים .
וגם להריץ בדיקה קצרה (CPU-Z / HWMonitor) כדי לוודא שהמעבד והדיסק לא מוצפים בשגיאות או בתקלות חריגות.

---

לא קשור לI3 צריך הרבה זיכרון.
ואם רוצים לשדרג אפשר לשדרג לכונן קשיח של 2 TB ואז כל האוצר נכנס לתוך המחשב.
יש מישהו פה שמוכר מחודשים במחריים טובים אני חושב שזה האתר שלו:
חבל על הכסף להכניס למחשב ולקנות 2 טרה
יש לי אוצה''ח

ניתן לפנות אלי לקבל מפרט מדוייק יותר.
ונכון יותר
נסיון רב בהרכבת מחשבים לעריכה ותלת מימד.

hananel @ aridesk.co.il

אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב זה מתחבר לTC ונותן המון אפשרויות
לדוגמה של חברת Baseus מעולים

1755686336591.png

ומילה למי שיש לו כבר אסוס כזה שישמור את כל החדו"ת שלו על כרטיס חיצוני כגיבוי כי בשונה ממחשב רגיל מתי שמתקלקל המחשב באסוס אין אפשרות להוציא את החומר מהמחשב)
אפשר הסבר? החומר לא נמצא על הדיסק קשיח?

@מחשבים זה אני ! תכלס' עשית לנו כאן סקירה מקצועית ומקיפה. תודה רבה עליה.
למה שלא תעשה את זה מאמר? גם למצוא את זה יהיה הרבה יותר קל! (מי שיחפש מידע כזה - יראה את זה בפרופיל שלך)

אשמח לשמוע על דגמים למחשב נייד לגרפיקה ולא יקר תודה

ממליצה לדבר עם חננאל ברנד- טכנאי
הוא בונה לך מחשב לפי הצרכים הספציפיים שלך ולא דגם מסוים
0544578946

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה