CORE 7 דור ראשון לניידים הוצג בתחילת 2024 ככה שזה כנראה I7 מדורות קודמים ולא CORE 7ללא תיקונים. נגמרה האחריות.
ציטוט
המחשב הכי מדהים של לינובו מדגם 9! המפואר שיכול להפוך לטאבלט עם עט מובנה! יש לו מעבד אינטל קור 7 עם טרה דיסק! מסך מגע, סוללה מעולה. רמקולים מדהימים. מחשב כמו חדש באמת ללא שום פגם ועובד מעולה. קיבלתי מחשב חדש מתנהלא בשבת! ללא תיקונים, בן 3.
צפה בקובץ המצורף 2052272
איך שהבנתי זה הדגם הכי עדכני של יוגה
צפה בקובץ המצורף 2052274
יש לי כרגע יוגה, מעולה, עוזר לי מאד עם העט למטרת גרפיקה.
פשוט משהו בלוח מתחיל להשתבש.
וגם המקלדת כמעט גמורה...
בתרגום?CORE 7 דור ראשון לניידים הוצג בתחילת 2024 ככה שזה כנראה I7 מדורות קודמים ולא CORE 7
אולי אני אקנה אותו ממךשלום.
יש לי מחשב תקול שאני רוצה למכור למוכר מחשבים מחודשים.
(מאיפה המוכר משיג את המחשבים המחודשים? קונה תקולים ומתקן?)
אשמח לקבל שמות.
תודה.
א. מומלץ לשאול במקום המתאים פורום מחשבים.שבוע טוב
מחפשת לקנות מחשב חדש משהו חזק ומהיר
אשמח לכל המלצה!
תודה!
חזק ומהיר זה עניין יחסישבוע טוב
מחפשת לקנות מחשב חדש משהו חזק ומהיר
אשמח לכל המלצה!
תודה!
סליחה על השאלה אבל למה את מוכרת אותו?יש לי למכור מחשב נייח LENOVO מסך טאצ' פצצה לא היה בשימוש.
צפה בקובץ המצורף 2062338
סליחה על השאלה אבל למה את מוכרת אותו?
אוקי תודה פחות מעדיפה טאצ כך שלא רלוונטי.קשה לי הגודל
הוא לא נייד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים