- הוסף לסימניות
shop # dms-computers.co.ilאם מעוניינים במחשבים מהטופ שבטופ לגרפיקה ביד שניה במצב חדש ממש
איך ליצור קשר?
האתר בחתימה
ה# במקום @
shop # dms-computers.co.ilאם מעוניינים במחשבים מהטופ שבטופ לגרפיקה ביד שניה במצב חדש ממש
איך ליצור קשר?
סדרה נחותהמחשב נייד YOGA 7 16IML9 Core Ultra 7 155U 1TB SSD16GB לנובו LENOVO
מה אתה אומר על זה?
חיים מחשבים יותר זול נראה לי מהתקציב הזהמחפשת המלצה למחשב נייד לגרפיקה תקציב עד 4500 ואם יש עודפים או משהו עוד יותר טוב
מהאתר שהבאת (לא מכיר..) אולי זה https://www.bhphotovideo.com/c/product/1875944-REG/lenovo_83dv0000us_15_6_loq_15irx9_gaming.htmlמחפשת מחשב נייד הכי טוב שאפשר להזמין מרשת https://www.bhphotovideo.com/
עד סכום של 1000$ לא מבינה כלום ומואד מתבלבלת
חשוב לי הכי גדול שיש הכי גרפי ומסך מגע (רגילה לעבוד עם לנובו)
דחוף לי ממש מי מוכן לעזור ?
חיים מחשבים מומלץ כאן מאד בפרוגמחפש מחשב נייח/סוכן אמין
תודה מראש
מישהו ?תקציב 300 דולר, דרישות- עבודה עם כרום כ 20 טאבים ויותר במקביל (אבל רק כרום)
מה עדיף?
לנובו - 300 דולר
לנובו - 320 דולר
לנובו - 335 דולר
בכלל, מה ההבדל המהותי בין השלושה? איך יש כ"כ הרבה תתי דגמים תחת אותה סדרה וכמעט אותם נתונים?
עריכה- יש גם אותו 340 דולר ?? ואותו דל - 340 דולר ?
אני ממש לחוצה להזמין מחשב, אם למישהו יש דקה להציץ באמזון, נייד 15 אינצ' איזור ה 300 דולר, ממש אודה לו.
תודה על המענה.שימי לב שרק זה יכול להגיע לארץ
סדרה פשוטה מאוד מחשב מלפני 5 שנים
תחשבי ג''כ מס וכו' (כ200 - 300 ש''ח)
סביר שאפשר בארץ יותר מתקדם בפחות או יותר אותו המחיר
לא מכיר מחשבים לא עסקיים, רק מתיקונים...תודה על המענה.
אני שולחת לכתובת באמריקה, אין לי את הבעיות והתוספות שאתה מציין.
ללא הנקודות שהעלת, מה בכל זאת מומלץ במחיר הנ"ל ? ממש תודה.
superprice.co.il
כמובן שבנייח את מקבלת ביצועים יותר חזקים (אין מה לעשות ככה זה... האיוורור וכו') אבל בנייד יש לך את היתרון של הגמישות במיקום וכו' כך שזה משמעותי (למי שזה משמעותי לו..) כך שיש מי שחשוב לו הניידות ויש מי שחשוב לו הביצועים.האם מומלץ מחשב נייד לגרפיקה?
אני עובדת שנים על מחשב נייח, ועומדת עכשיו לפני רכישה של מחשב חדש ומתלבטת האם לקנות נייד / נייח.
אשמח לשמוע מבעלי נסיון המלצות.
המחשב מחשב מצוייןטכנאי המחשבים היקרים תודה רבה על כל העזרה באשכול
אשמח לדעת אם מישהו מכיר את המחשב, וכן את החנות, וכן אם יש דרך להשיג מקלדת מקורית לא בעליאקספרס
וידוע לך מאיפה אפשר להשיג מקלדת?המחשב מחשב מצויין
את החנות לא מכיר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים