- הוסף לסימניות
אני הייתי מזמין מאלי https://he.aliexpress.com/item/1005005829821065.htmlוידוע לך מאיפה אפשר להשיג מקלדת?
או מאיביי (יש יותר זולים זה נראה) https://www.ebay.com/itm/296754351539
אני הייתי מזמין מאלי https://he.aliexpress.com/item/1005005829821065.htmlוידוע לך מאיפה אפשר להשיג מקלדת?
אם ביניהם לכאורה עדיף האסוסמה אומרים המבינים
מחשב נייד לנובה V14 מעבד I3
או אסוס 1504 מעבד כנ"ל
תקציב שכחתם..איזה מחשב מומלץ לתכנות, אבל לא לשימוש יומיומי,
אבל כן משהו חזק מבחינת חומרה
יש לי כעת מחשבים לנובו T14 THINKPAD GEN 4 עם I7 דור 13 וכמעט שנתיים אחריות יצרן במצב חדש ממש ב3300עד 5000,
רק אם יש דברים טובים אפשר גם פחות![]()
אין כזה דבר היום לא SSD בדיסק הבסיסי של המחשב הכל מתקדם ב8 דורות מעידן הSSD...המחשב הקודם עבד 7 שנים בנאמנות...
תודה (התכוונתי באמת ל4 טרה)שם דווקא עדיף HDD (ובלי SMR
יש לא מחודשים?יש לי כעת מחשבים לנובו T14 THINKPAD GEN 4 עם I7 דור 13 וכמעט שנתיים אחריות יצרן במצב חדש ממש ב3300
מפרט I7 13 - 32 RAM - 1 TB SSD NVME
יש אותם גם בדור 12 עם מספר חודשי אחריות יצרן ב2700
יש לי גם LENOVO THINKPAD L14 GEN 3 עם מעבד I5 12 - עם 16 RAM ו512 SSD ב1800
מחשבים סופר מומלצים וסופר עמידים בכשליש מחיר מחדש!!
![]()
lenovo thinkpad t14 gen 4 - i7 13gen - DMS מחשבים
lenovo thinkpad t14 - i7 13gen - 32 ram - 1tb ssd nvme - 14.1 מחשב ברמה הגבוהה ביותר מהסדרה המיוחדת של thinkpad לביצועים...www.dms-computers.co.il
![]()
lenovo thinkpad l14 gen 3 - i5 12gen - DMS מחשבים
lenovo thinkpad l14 gen 3 - i5 1235u - 16 ram - 256 gb ssd nvme כולל מערכת הפעלה ותוכנות - התחל לעבוד! מחשב מחודש - אחריות חצי שנה.www.dms-computers.co.il
מחשב מצויין במחיר מצוייןאשמח לעזרה מהמבינים,
קיבלתי הצעה למחשב מחודש ב1000 שח עם הפרטים להלן:
מותג Lenovo T480 Thinkpad
הצורך שלנו הוא כרגע רק שימוש בוורד ובהמשך אולי אוצר החכמה
מה אומרים?
לא אצלייש לא מחודשים?
אין כזה מושג....מחפשת לקנות אפילו דגם ישן של LENOVO THINKPAD YOGA, מסך מגע עם עט (יש לי עט) קל משקל
מעבד I7, זכרון 16 לפחות, נפח אכסון פחות חשוב, כרטיס גרפי חזק.
למטרת תוכנות גרפיות, ניידות, ושרטוט על המסך.
עדיף עם אחריות כלשהיא.
אם אחד הטכנאים מוכר, או דגם מקביל (שאפשר להעביר את הזכרון מהמחשב יוגה שלי)
אשמח ליצירת קשר
איך זה?אין כזה מושג....
אין יוגה עם כרטיס גרפי חזק
לעומת מה שיש לי:איך זה?
מחשב מחודש:
הבהרה: מחשבים עסקיים לאחר שימוש, מחשבים מסדרות עסקיות בעל יכולת עבודה למספר שנים. המחשבים תקינים ועברו בדיקות חומרתיות ויתכן אף שדרוגים חומרתיים. המחשבים מגיעים ללא אריזה מקורית. יתכנו סימנים קוסמטיים כגון סימני שימוש, שפשופים קלים ושריטות קלות.
מאפייני המוצר:
גודל תצוגת מסך עומד: 14 Inches
רזולוציית מסך: 1920 x 1080 פיקסל
רזולוציית מסך מקסימלית: 1920 x 1080 Pixels
מעבד: 1.8 GHz apple_ci7
זיכרון RAM: 16 GB DDR4
כונן קשיח: 512 GB SSD
מעבד עזר לגרפיקה: Intel UHD Graphics
מותג שבבים: Intel
תיאור כרטיס: משולב
סוג אלחוטי: 802.11ax
מספר יציאות USB 3.0: 2
פרטים טכניים נוספים:
מותג: Lenovo
סדרה: X1 Yoga Gen 5
מספר דגם פריט: X1 Yoga Gen 5
פלטפורמת חומרה: מחשב אישי
מערכת הפעלה: Windows 10 Pro
משקל הפריט: 1.36 Kilograms
מידות המוצר: 32.28 x 21.79 x 1.6 ס"מ
מידות הפריט אורך x רוחב x גובה: 32.3 x 21.8 x 1.6 סנטימטרים
צבע: אפור
מותג המעבד: Intel
מספר מעבדים: 1
סוג זיכרון מחשב: Shared
ממשק כונן קשיח: PCIE x 8
סוג כונן אופטי: כונן אופטי
מקור מתח: AC וסוללה
סוללות: 1 Lithium Polymer סוללות נדרשות. (כלול)
אחריות: 3 שנות אחריות ע"י היבואן דיסקל
ברקוד מוצר: 1259359311407
מאפייני המוצר
אורך: 32.3 עובי: 1.6 גודל מסך: 14 משקל: 1.36 רזולוציה: 1920 x 1080 קישוריות: 802.11ax רוחב: 21.8 דגם: X1GE צבע: אפור כרטיס מסך: Intel UHD Graphics סוג זיכרון: Shared דגם מעבד: apple_ci7 יציאות: 2 מערכת הפעלה: Windows 10 Pro כונן קשיח: 512 GB SSD מהירות מעבד: 1.8 נפח אחסון: 512GB הוראות שימוש: מצורפות לאריזת המוצר
תשימי לב שנגמרה התמיכה לוינדוס 10 החל מ14.10.2025Microsoft Windows 10 Pro
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים