- הוסף לסימניות
- #1,041
שאלה | "מה ההבדל בין רזולוציות 1080p ו-1200p במסך 14 אינץ' – ומה עדיף", תודה רבה לכל העוזרים.
@נפתלי-צבי-יהודה בכללי כמה שיותר גבוהה יותר איכות טובה והרצת פיקסלים יותר ברור לא יודע לגבי הגודל..
יש אצלי מחשבים מחודשים מציינים לשימוש הנ"למחפשת עבור הבת מחשב נייד
בעיקר לכתיבה
ושימוש בזום ברמה יומיומית
וגם מעט גלישה ביתית (פרוג וכדו' )
בתקציב של עד 1000
יש בכלל משהו כזה ?
אשמח לדוגמאות/מחירים /חנויות
הערה קטנה: סדרת Dell Latitude 5440 עמידה ומשרדית, אך יש דיווחים מעורבים על חיי סוללה וביצועי מאווררים בדגמים מסוימים. שווה לבדוק ספציפית את התצורה לפני רכישה. Dell+2LaptopMedia+2
מתחבר למה שGPT כתב היתי רק מוריד את האסוס מהרשימה
נכון, הבנתי שזה מה שמתאים לצורך שלי מעוד בירורים,כמו שכתבתי בהרבה מקומות חשוב מאוד שהמחשב יהיה מסדרה עיסקית/ מנהלים
איזור 5נכון, הבנתי שזה מה שמתאים לצורך שלי מעוד בירורים,
אין לי הרבה צורך בחומרים על המחשב, הכל נשמר בענן.
אבל האינטרנט- ריבוי טאבים ותוכנות כבדות, זום, AI, קוד זה שימוש מאסיבי ביותר.
יחד עם שאר מה שציינתי,
כמה אמור לעלות מחשב כזה?
יש לי במלאי (מחברות הייטק)רוצה לקנות מחשב נייד חדש.
לא מבינה בכלל במפרטי מחשבים ולכן אציין את הדרישות שלי:
1. קומפקטי (לא קטנטן אלא אחד שיהיה נוח לעבוד איתו אבל לא גדול מדי)
2. חזק פיזית- לא נשבר מהר מנפילות וכו'
3. סוללה חזקה מאד
4. מעבד חזק, RAM גדול ועוד - בשביל ביצועים מרובים של אינטרנט, AI, קוד וכו'.
בדקתי מול GPT, אשמח לחוו"ד נוספות מהמומחים דכאן.
אשמח להמליץ על עצמימחפשת מחשב לכתיבה אינטרנט וכו לא לשימוש עם תוכנות כבדות
אבל כזה שיחזיק לי שנים
עד 1000 שקל
יש כזו מציאות
לא הכפת לי יד שניה אבל ממוכר אמין
אשמח להמלצות
לא כתוב איזה דגם הווסטרו ואיזה סדרה הHPמחשב לתכנות DELL VESTRO i7 או HP אולטרא 5? מה עדיף?
אשמח לשמוע חו"ד מה עדיף
לשתיהם 16 ג'יגה,
500 SSD
עולים אותו מחיר
צריכה את המחשב בעיקר לצורך עבודה בתכנות.
תודה רבה!
נכתב רבות בעניין כבר על המחשבים האלו שלא מחזיקים לאורך זמןמחשב נייד 15.3 אינץ Lenovo IdeaPad Slim 3i Gen 10 83K100KMIV i7-13620H בצבע Luna Grey כונן 1TB זכרון 16GB מ.גרפי Intel UHD
מפרט טכני:
בסד
מעבד: Intel Core i7-13620H
• 10 ליבות (6 ביצועים, 4 חסכוניות) ו-16 תהליכונים
• מהירות ליבות ביצועים 2.4GHz ~ 4.9GHz
• מהירות ליבות חסכוניות 1.8GHz ~ 3.6GHz
• 24MB מטמון
מאיץ גרפי
Intel UHD Graphics
זכרון
16GB RAM
זכרון מובנה 8GB DDR5 4800MT/s + זכרון מורכב 8GB DDR5 4800MT/s
(זוהי התצורה המקסימלית האפשרית עבור מחשב זה.)
אפשרות הרחבה:
• כולל סלוט DDR5 SO-DIMM יחיד
כונן SSD כונן מורכב 1TB SSD M.2 2242 PCIe 4.0x4 NVMe
אפשרות הרחבה:
• כולל 2 סלוטים M.2 2242 PCIe 4.0 x4
מסך מסך 15.3 אינץ', WUXGA (1920x1200)
• פאנל IPS
• קצב רענון 60Hz
• בהירות 300 ניטים
• תצוגה מבריקה
• 45% סולם צבעים NTSC
שמע רמקולים סטריאו, 2x 2W, מותאמים עם Dolby Audio
מצלמה מצלמת 1080p FHD תומכת IR עם תריס פרטיות
מערכת הפעלה Windows 11 Home
איך המפרט עבור מחשב לעיצוב גרפי, מעונינת המשהו יותר טוב מהפשוטים מהיר איכותי אך מתלבטת אם זה מה שיענה לצרכים שלי
נייח? נייד?אשמח לדעת על מחשב מומלץ ללימודי אדריכלות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים