מידע שימושי האשכול המרכזי לעדכוני מדוזות בחופי הארץ קיץ תשע"ט

• הוסף לסימניות
צפו...
חוף אשדוד...
איך אנשים מסוגלים להנות בכזה ים???!!!

קבצים מצורפים

• ה-מדוזות-באשדוד (1).mp4
    KB 603.5 · צפיות: 157
  • הוסף לסימניות
תמיד המדוזות בשלשת השבועות!
לא יהומן!
הכל משמים!!!!!!!!!!!!!
אין מקרה בעולם כלל!!! (ואני לא ברסלבר!!!)

• הוסף לסימניות
אני נעקצתי פעם בצורה רצינית ביד (נדבקה לי מדוזה למרפק)
רופא העור הזהיר אותי שביולי לא הולכים לים!

• הוסף לסימניות
אתמול בכ' תמוז היה מדוזות בחוף נתניה!!!
זהירות מכירים משהיא שנעקצה קשות והתפתח אצלה זיהום... לא מומלץ בכלל להכנס למים בכזה מצב!

• הוסף לסימניות
הייתי בשרתון ברביעי שעבר שהיה יום מאד חם המים היו עם דגל לבן ולא היה שום מדוזה.
הייתי שוב ברביעי האחרון היה דגל אדום והיה מדוזות
המים היו מלוכלכים עם עלים והיה הרבה סחף
כנראה שזה תלוי גם במצב הים עצמו. בים עם סחף וזרמים הם מתקדמים לחוף ואת זה ניתן לראות כשרואים במים הרבה לכלוך ועלים .
בים נקי ורגוע הם פחות מתקרבים.

הטלפון בחוף שרתון : 037246072
מה המצב היום בשרתון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע מהיום? חוף שרתון?

• הוסף לסימניות
הייתי בשרתון ברביעי שעבר שהיה יום מאד חם המים היו עם דגל לבן ולא היה שום מדוזה.
הייתי שוב ברביעי האחרון היה דגל אדום והיה מדוזות
המים היו מלוכלכים עם עלים והיה הרבה סחף
כנראה שזה תלוי גם במצב הים עצמו. בים עם סחף וזרמים הם מתקדמים לחוף ואת זה ניתן לראות כשרואים במים הרבה לכלוך ועלים .
בים נקי ורגוע הם פחות מתקרבים.

הטלפון בחוף שרתון : 037246072
מה המצב היום בשרתון?
יום שישי לא ראינו

• הוסף לסימניות
עדכון מאתמול: חוף שרתון היה ללא מדוזות.
התקשרנו בבוקר לפי המספ שפורסם כאן, ואמרו שנקי. ואכן כך היה במציאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה