אוכל לכתוב לך על פונקציות שלא ברורות, בשמחהלכל משתמשי העכבר
חשבתי על רעיון להעלות כאן בפורום מיזם שכל אחד יעלה תמונות מהתוכנה של העכבר ומשתמשים שיודעים אנגלית יתרגמו אותו
אולי לפרסם אותו בפורום האנגלית
מה דעתכם ?
את מכירה הכל ?אוכל לכתוב לך על פונקציות שלא ברורות, בשמחה
תצרף צילומי מסך ואציין על זה איפה מגדירים כל דבר, זה ממש נוח ופשוט
וגם שימושי ויעיל לתוכנות גרפיקה ועריכה (למשל הגדרה של ctrl+s ללחצן בצד או כל קיצור מקשים אחר שמשתמשים בו הרבה וכך עושים את זה תוך כדי עבודה עם העכבר כל הזמן..)
כן,את מכירה הכל ?
כי אני לא מכיר כמעט כלום (אולי יש בודדים שהבנתי מהשימוש)
מעולה !האם זה יעזור בצורה כזו?
צפה בקובץ המצורף 1860099
יש את הגלגלת העליונה:מה הכוונה מהירות הגלגלת ?
גם אני מצטרף לדברי @עץ יפה שאם אתה ממש צריך סורק, עדיף לקנות אותו בנפרד, הסורקים יחד עם המדפסות ממש פחות טובים.אני מחפש מדפסת למשרד שלא מדפיס מידי הרבה דפים (כרגע לא יותר מ-100 דפים בחודש), צריך גם שיהיה סורק איכותי ונוח בשביל לסרוק דפים וספרים (אמור להיות הרבה שימוש בסורק), פקס לא כזה חשוב.
מעדיף הגדרות בעברית. מחפש לא משהו יקר. אשמח להמלצות. תודה רבה.
צריך סורק אבל לא משהו שחייב להיות ברמה הכי איכותית. המדפסת שהמלצת לי אמורה להספיק?גם אני מצטרף לדברי @עץ יפה שאם אתה ממש צריך סורק, עדיף לקנות אותו בנפרד, הסורקים יחד עם המדפסות ממש פחות טובים.
מדפסת תוכל לקנות את מה שהמליץ @י. הלוי. גם אני מצטרץ להמלצה שלו https://www.prog.co.il/threads/מדפסת-חדשה-מה-מומלץ.967408/post-14351717
המדפסת הזו - הסורק שלה רק דרך המשטח זכוכית. הסורק של הזכוכית מצויין, הסורק מלמעלה במדפסות בדר"כ לא משהו ולכן לסריקה בכמות גדולה בב"א נגיד, כדאי לקנות סורק נפרד. [אגב אין לה גם דו צדדי אוטומטי, דו צדדי ביקר בסוג הזה בעוד 400 ש"ח]צריך סורק אבל לא משהו שחייב להיות ברמה הכי איכותית. המדפסת שהמלצת לי אמורה להספיק?
לא אמור להיות לי צורך לסרוק הרבה דפים בבת אחת ככה שדרך משטח הזכוכית אמור להספיק.המדפסת הזו - הסורק שלה רק דרך המשטח זכוכית. הסורק של הזכוכית מצויין, הסורק מלמעלה במדפסות בדר"כ לא משהו ולכן לסריקה בכמות גדולה בב"א נגיד, כדאי לקנות סורק נפרד. [אגב אין לה גם דו צדדי אוטומטי, דו צדדי ביקר בסוג הזה בעוד 400 ש"ח]
רק A4.לא אמור להיות לי צורך לסרוק הרבה דפים בבת אחת ככה שדרך משטח הזכוכית אמור להספיק.
דרך המשטח זכוכית, איזה גודל דף זה סורק? גם דפים גדולים יותר מ-A4?
מה זה אומר דו צדדי אוטומטי?
תודה.רק A4.
אוטומטי זה אומר שאתה לא צריל להפוך את הדפים ביד כדי שזה ידפיס בצד השני של הדף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים