HP לא מעדכנים כל הזמן את הדגמים שיוצאים עם ההגבלות האלו?
או שיש חיכויים שמתגברים על זה?
זה שאלה על כמה דגמים בודדים של HP שגם ע"ז ברובו כבר יש פתרונות למי שרוצה...
בכל מקרה זה לא מידע אוניברסלי

• תודה
Reactions: ant
יש למישהו בב"ב מדפסת כזו, אנחנו צריכים עזרה ספציפית.
תודה רבה

מדובר במדפסת הזו
האפליקציה מרקלייף בגוגל פליי פתוחה בנטפרי אם כי אי אפשר להוריד קובץ בגלל הסינון
גם לא בטוח שזה מה שאני צריכה כי אין לי אנדרואיד
האם יש תוכנה אחרת של מדפסות/תוויות שיכול להתאים
מה עושים במקרה כזה?
אודה להכוונה

אם אין לך אנדרואיד זה לא רלוונטי, כי חייבים את האפליקציה, וא"א גם להשתמש באימולטור כיון שלא עובד בו הבלוטוס (שדרכו ניתן להתחבר למדפסת).

אני מבינה ממכם שזאת מדפסת שאמורה לשמש רק מכשירי אנדרואיד נכון?
מישהו יודע האם בהדרן יש את האפליקציה הזאת?
או אולי מכירים מדפסת תוויות/מדבקות שמתאימה לוינדוס?
(אחרת אני פשוט אמסור/אמכור א המדפסת חבל עליה)

או אולי מכירים מדפסת תוויות/מדבקות שמתאימה לוינדוס?
מה הדגם המדוייק של מערכת ההפעלה שמותקנת לכם? בWIN11 ישנה אופציה עקיפה להתקין אפליקציה ישירות על המחשב ולא מאימולטור, אולי זה הפתרון שלך [בהנחה שיש לך BT במחשב שתואם תקשורת עם המחשב].
אה, ואין לי מושג איך והאם זה יעבוד עם נטפרי.

מה הדגם המדוייק של מערכת ההפעלה שמותקנת לכם? בWIN11 ישנה אופציה עקיפה להתקין אפליקציה ישירות על המחשב ולא מאימולטור, אולי זה הפתרון שלך [בהנחה שיש לך BT במחשב שתואם תקשורת עם המחשב].
אה, ואין לי מושג איך והאם זה יעבוד עם נטפרי.

11pro
24h2
גירסת בילט 26100.5074
1757227261990.png

יש לי מחשב נייד לנובו ובימים האחרונים רוב האותיות לא עובדות (בחלק אותיות נכתבת האות פלוס אות נוספת ובחלק לא נכתבת האות בכלל). האם יש אפשרות להחליף מקלדת לבד? איפה קונים?

דיסק קשיח של טרא + באליאקספרס
ההתקן עלול להתקלקל .ולכן כאשר מדובר בשמירת חומר חשוב זה פחות מומלץ.
צירוף המילים דיסק קשיח ואליאקספרס לא ממש מתחבר טוב.

ההתקן עלול להתקלקל .ולכן כאשר מדובר בשמירת חומר חשוב זה פחות מומלץ.
צירוף המילים דיסק קשיח ואליאקספרס לא ממש מתחבר טוב.
כל מילה.
אה, ועוד לפני זה להעמיס לשם חומר ולראות שהוא מעתיק קובץ אחד ע"ג השני ומוחק את הקבצים הראשונים ללא אפשרות שיחזור

קניתם פעם ונכוותם שאתם אומרים ככה?

אני מבקשת המלצות לקונן טוב.
שלא עושה את כל הפשלות שתיארתם,

אם יש למישהו אשמח.

אני מבקשת המלצות לקונן טוב.
שלא עושה את כל הפשלות שתיארתם,

אם יש למישהו אשמח.
הרבה קנו ונכוו
כונן טוב מעלי אקספרס יעלה במחיר דומה לכונן טוב מאמזון או אולי אפילו KSP בארץ
במקום זה תכתבי מה הנפח שאת מעוניינת ומה המחיר שאת מוכנה לתת ונראה אם יש משהו טוב במחיר הזה

כן, ומבקש סליחה אם יצאתי תוקפני\פוגע.
פשוט פגשתי כ''כ הרבה מקרים של צער ועוגמת נפש [ונזק כספי] מהתקני אחסון 'זולים'.... שרציתי להיות חד משמעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה