• הוסף לסימניות
אם
איך מסדרים קצר, האם זה קצר במכשיר?
אם החלפתם כבלים וזה נשאר אותו דבר אז זה כניראה בלוח של המכשיר,
אני לא מכירה את הדגם אבל לרוב לוח ראשי הוא חלק יקר שלא שווה להחליף בכל דגם,
תנסו לדבר עם התמיכה ולקבל את המידע וגם את העלויות.
ואולי קונטרול פי גם יחזור עם מידע מסודר, עושה רושם שהוא מתעסק בתחום ומתמצא בו.
(אגב, ראיתי את הפרסומת שלכם-@קונטרול פי - מאד יפה ומזמינה!)

• הוסף לסימניות
אכן גם אני לחצתי על הקישור של קונטורל פי ועושה רושם.
נחכה לו.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין מחסנית דיו חדשה והמדפסת נתנה את אותה שגיאה - לא מזהה את המחסנית, ניסיתי עם מחסנית נוספת! ועדיין נותן את אותה שגיאה!
מדובר בבדיו צבעוני תואם ולא מקורי, אך יש לי דיו שחור תואם שעובד מעולה ולא עשה לי בעיות

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין מחסנית דיו חדשה והמדפסת נתנה את אותה שגיאה - לא מזהה את המחסנית, ניסיתי עם מחסנית נוספת! ועדיין נותן את אותה שגיאה!
מדובר בבדיו צבעוני תואם ולא מקורי, אך יש לי דיו שחור תואם שעובד מעולה ולא עשה לי בעיות
קורה.
הולכים לחנות שקנית את זה והם יחליפו לך.

• הוסף לסימניות
כבר שלחו חדש ולא עזר.....
‏למישהו יש אולי את המספר של שירות לקוחות של קנון, נעלם לי המספר...

• הוסף לסימניות
לנסות תמיד אפשר....
ו---------- מי עוד יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי
קניתי היום מדפסת קנון ברשת קרביץ, מהליצו לי מאוד על הדגם: PIXMA G2415 בגלל החסכנות של הדיו.
אבל אני לא מצליחה להתחבר למחשב איתו. ישבתי על זה שעות בנסיון לאתר את הבעיה- אך לשווא!
לא שלחו חוט לחיבור למחשב אלא רק לחשמל. וזה נקרא שזה אלחוטי. אבל איך אני גורמת למחשב לקלוט אותו?
ניסיתי עם חוט של מכשיור אחר והוא עובד מצוין. אבל אני מחפשת איך ליעשות את זה אלחוטי.
תודה רבה
ואשמח לשמוע בכלל דעתכם על הדגם הזה. עלה לי 700 ש"ח כולל 5 בקבוקי דיו.

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי
קניתי היום מדפסת קנון ברשת קרביץ, מהליצו לי מאוד על הדגם: PIXMA G2415 בגלל החסכנות של הדיו.
אבל אני לא מצליחה להתחבר למחשב איתו. ישבתי על זה שעות בנסיון לאתר את הבעיה- אך לשווא!
לא שלחו חוט לחיבור למחשב אלא רק לחשמל. וזה נקרא שזה אלחוטי. אבל איך אני גורמת למחשב לקלוט אותו?
ניסיתי עם חוט של מכשיור אחר והוא עובד מצוין. אבל אני מחפשת איך ליעשות את זה אלחוטי.
תודה רבה
א. מדפסת מעולה. מחיר מצויין.
ב. המדפסת הזו ללא חיבור אלחוטי, עד כמה שידוע לי. רק עם כבל...

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי
תודה רבה
לא בטוח עדיין בודק

• הוסף לסימניות
עדיין לא עובד בקרביץ...
זה קשור לחברת קנון שלא הכניסו לקופסא. חוץמזה שהמוכרת דיברה משהו על אלחוטי והספק של 30 דף לדקה שזה ממש לא.
לוקח כ 10 שניות לדף.
מילא
תודה רבה על השרות

• הוסף לסימניות
2. יש לך איזה אור כתום מהבהב? ליד B או C ?
יש לי כזאת מדפסת ומהבהב לי נורה כתומה ליד B, אני מנסה ללא הצלחה לחבר את המחשב למדפסת ולא מצליחה, יש X ליד הסימן רשת, מה אני אמורה לעשות? יש רעיון למישהו? תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי כזאת מדפסת ומהבהב לי נורה כתומה ליד B, אני מנסה ללא הצלחה לחבר את המחשב למדפסת ולא מצליחה, יש X ליד הסימן רשת, מה אני אמורה לעשות? יש רעיון למישהו? תודה רבה רבה
מישהו מבין בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה