זה בטוח תואם למדפסת מאושר עד?@lizi_g @אוזן לשמוע אני רואה שיש לקנות מילוי למחסניות דיו של המדפסת קנון מאושר עד בכמה גרושים....
כאן
בכל מקרה ברגע שהמחסנית דיו נגמרה א"א להשתמש בה יותר כי היא מסומנת כבר,זה בטוח תואם למדפסת מאושר עד?
יש לי את המדפסת ואין להשיג דיו...
אשמח לשמוע אם זה בודאות תואם
תודה
יש לי את המדפסת מאושר עד, בשביל לחבר אותה למחשב הורדתי את התוכנה לפי ההוראות של קנון וכשאני לוחצת נקסט הוא חושב שעות ולא מתקדם...לא נורא...
הפעם נסלח לכם....![]()
לגבי הסריקה - אם התקנתם את הדרייבר נכון אז כל מה שצריך זה להתקין את האפליקציה של מייקרוסופט או תוכנה אחרת לסריקה.
אם תרצו אוכל להעלות קישור לתוכנה חינמית די נחמדה.
האמת שלא כ"כ הבנתי...יש לי את המדפסת מאושר עד, בשביל לחבר אותה למחשב הורדתי את התוכנה לפי ההוראות של קנון וכשאני לוחצת נקסט הוא חושב שעות ולא מתקדם...
יש לך מושג מה אני אמורה לעשות?
הורדתי אבל הוא חושב כבר כמה שעותהאמת שלא כ"כ הבנתי...
הורדתם את הדרייבר מהאתר של קנון? הצלחתם להקין אותו?
לא מצאתי את התוכנה
אפשר קישור
תודה רבה
ראיתי באלי אבל אין לי מושג אם זה טוב ועובדהאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג דיו למכשיר הזה? אין בשום מקום!
יש סמארט טנק של HP עולה באזור 700 ש"ח אבל מגיע עם דיו שמספיק לכמה שנים (לי יש את זה כבר למעלה משנתיים והגעתי בקושי לחצי מכמות הדיו). הגודל סטנדרט.שלום,
אני צריכה לקנות מדפסת סורק ומכונת צילום
חשוב לי שיהיה קטן ושצריך להחליף טונר שלא יעלה יותר מהמכונה יודעת שיש יקרים מאוד
וכמובן מכונה חזקה וטובה
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון שמרוצים מה כדאי
תזכו למצוות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים