רכשתי את הדבר היקר הזה, מקוה להנות ממנו.
1716288388802.png

אך השאלה הראשונה שאני שואל את עצמי, לא מצאו מקום לאיחסון המשדר בלוטוס?

בדגם אחר שלהם שהיה לי היה תא קטן להכניס שם את המשדר,
ובדבר הענק הזה לא מצאו מקום?
אז נכון אני משתמש בבלוטוס הפנימי, ולא צריך אותו איתי כל הזמן, אבל מפחד לאבד אותו ככה.

פיספסתי משהו? איזה מחבוא?

מקווה שחיכתם ולא קניתם כי לא עובד טוב מדפיס חלקית
סליחה טעות
עובד מעולה!!!!
הוצאתי את הדיו וראיתי חתיכת פלסטיק ע''ז ולכן לא עבד הוצאתי אותו ומדפיס באיכות מעולה רק אני לא יודע לכמה הוא יחזיק את זה אעדכן בהמשך

מה מעלותיה על פני מיקלדת עם כבל?
בגדול אם אין לך מספיק חיבורי USB, את לא מעוניינת במפצל USB ויש לך בלוטוס במחשב אז מקלדת בלוטוס היא פתרון
או שאין לך בעיה עם חיבורי USB אבל את אוהבת להזיז הרבה את המקלדת בלי מגבלה של אורך החוט אז מקלדת אלחוטית כלשהי (לא דווקא בלוטוס) היא פתרון
חוץ מזה אין הבדל ברמת התפקוד של המקלדות, חוץ מהעובדה שמקלדת אלחוטית כמובן דורשת סוללה משלה - בדומה לעכבר אלחוטי

מישהו נתן לי מסך טלויזיה גדול במצב מצוין ממש
הוא מתחבר לי למחשב נייח
הבעיה היא שגבולות המסך שלו נעלמים
כלומר, התצוגה גולשת מעבר לגבולות המסך, כך שנגיד את שורת המשימות למטה לא ניתן לראות
יש אפשרות לסדר את זה?

בהגדרות של המחשב יש אופציה של רזולוציית מסך
תנסו לשנות שם

נערך לאחרונה ב:
מישהו נתן לי מסך טלויזיה גדול במצב מצוין ממש
הוא מתחבר לי למחשב נייח
הבעיה היא שגבולות המסך שלו נעלמים
כלומר, התצוגה גולשת מעבר לגבולות המסך, כך שנגיד את שורת המשימות למטה לא ניתן לראות
יש אפשרות לסדר את זה?
בכפתורי המסך מאחורה אמור להיות כפתור של AUTO

יש למישהו בדחיפות תוכנת התקנה למדפסת של ברדר לא הצלחתי להוריד את התוכנה מאף אתר כולל הראשי של החברה תודה רבה!

גם אני פעם הסתבכתי....
דבר ראשון לוחצים לחצן ימני עם העכבר בעמוד, ולוחצים על תרגם לעברית
בוחרים את מערכת ההפעלה של המחשב וגם הסיביות (כמדומני שכתוב במידע מערכת)
ומאשרים על הכפתור בסדר.
ושוב מתרגמים את הדף לעברית על ידי לחצן ימני תרגם לעברית
ואז יש מיד בהתחלה
"כותרת חבילת דרייברים מלאה - מומלץ"
לוחצים על המילים הנ"ל
ושוב נפתח עמוד חדש.
שוב לתרגם לעברית
ואז יש למטה כפתור תכלת הורד והסכים - ללחוץ עליו!
כאן או שהתוכנה כבר יורדת או שצריך ללחוץ על שמור

סליחה טעות
עובד מעולה!!!!
הוצאתי את הדיו וראיתי חתיכת פלסטיק ע''ז ולכן לא עבד הוצאתי אותו ומדפיס באיכות מעולה רק אני לא יודע לכמה הוא יחזיק את זה אעדכן בהמשך
מחכים לעידכון!!

אני הזמנתי את זה גם
וזה עובד ממש טוב!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה