השניה שיש תוכנה אחרת ה״משתמשת״ בסורק (במקרה הזה זו הבעיה), ההוראה שיש לסגור את התוכנה השניה ואז לנסות שנית ואני אוסיף לעשות ״ריסט״ לפני השימוש.
איך יודעים איזו תוכנה משתמשת בסורק ?

אז איך סוגרים אותו ?
זכור לי שפעם יכולתי להשתמש בשני התוכנות !
יתכן שהתקנה מחדש של תוכנת הסורק תוכל לעזור, אבל לדעתי כדאי לנסות קודם את האופציות האחרות
תפתח את מנהל המשימות (קליק ימני על שורת המשימות), תעשה חיפוש על scan ותסגור את כל מה שנראה לך רלוונטי

יש המלצה לכונן גיבוי חיצוני 2 טרה

מפה יש משהו

אולי אחר יותר זול/יקר?
יש דעות שונות מה עדיף, האם כונן SSD או כונן HDD
ה-SSD מעלתו שאם הוא נופל 99 אחוז שלא יקרה כלום לדיסק.
בניגוד ל-HDD שאם נופל על הרצפה 99 אחוז שהוא מת.
החסרונות בSSD שמתחמם ונהיה איטי, וקשה לשחזר ממנו חומר במקרה של כשל לוגי.

לי יש LaCie בכל מיני קונפיגורציות שנים רבות (עוד הרבה לפני שיבאו אותם לארץ) ומרוצה מאוד.

הוא לא בשימוש יומיומי בכלל יש לי כונן אחר (טושיבה) שהוא מידי פעם בשימוש ואותו הוא בא לגבות

מה לקנות עוד טושיבה?
אני הייתי קונה HGST או Toshiba
הענין הוא שאין למצא היום דיסק שיהי כתוב עליו HGST מכיוון שהיא נקנתה עי WD והם שמים על זה מדבקה שכתוב עליה WD
יש כמה דרכים לזהות אם זה WD או HGST
1. על פי מבנה הלוח ואו מבנה הפיזי של הדיסק
2. הבנה מעמיקה באותיות הקטנות על המדבקה

כשמדובר בחיצוני הענין מסתבך קצת

1. נדמה לי שכל הGolds הם HGST (אבל לא בטוח)
2. הרבה מהנפחים הגבוהים הם HGST

LaCie, Transcend, AData ועוד אינם יצרנים של דיסקים קשיחים
נכון, השאלה מה יש בפנים ומי עשה את האריזה ומה התכונות שלה... ואני ממליץ על LaCie, ד״א ב LaCie הדיסקים של WD מהסדרות היקרות.
ד״א גם Sundisk נרכשו ע״י WD...
יקר? נכון, אבל עד היום חלק מהדיסקים בשימוש אצלי למעלה מעשרים שנה ולא איכזבו, אז שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

חלקם כבר לא מיוצרים...
lacie_678_678x452.jpg
download.jpeg

הדיסקים של היום מיוצרים ברמת זבל לעומת הדיסקים של לפני 20 שנה
אז מה מומלץ?
אני ממש אובד עצות, מרוב דובים לא רואים יער....
יש לי כרגע כונן חיצוני של SP כנראה בתהליכי גסיסה, לוקח לו זמן לפתוח תיקיות ולהציג קבצים...
אני מחפש כונן חיצוני (שקיים היום) 2 טרה, שיחזיק בחיבור ממושך למחשב, או שאולי עדיף כונן פנימי?
ואם אפשר בבקשה עוד שאלה מהאלופים כאן ( קצת ממין העניין),
אני רוצה לעשות גרסאות קודמות בתיקיות שלי, אחרי צער גדול שנמחק לי חצי מהשולחן עבודה וגרסאות קודמות היו פשוט מצילות את המצב,
אני מנסה להפעיל גרסאות קודמות, אבל קופץ לי הודעה מעצבנת שמשהו בהגדרות לא נכון, ונתקע כל החלון של ההגדרות של גרסאות קודמות, עד שאני נאלץ לסגור אותו.
מה עושים?
ואיזה דיסק חיצוני הכי טוב בשביל הגרסאות קודמות? (בלי קשר לשאלה לעיל, לגבי סתם אחסון של חומר חשוב ביותר! (שד"א מאופסן בגוגל דרייב, אבל עדיין לא מוגן מפני מחיקה).
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה