שמעתי שסמסונג הכי טובים. (גם הכי יקרים)

בשם @משחזר מידע נכתב בעבר [נראה לי בפורום מקצועות] שWD בנויים בצורה הטובה ביותר. יש חברות אריזה שהרכיבים בפנים של WD.

יש שני סוגי כוננים יש לשים לב לפרטים
  • SSD (Solid State Drive):
    כונני SSD מציעים מהירויות העברת נתונים גבוהות יותר, עמידות טובה יותר בפני זעזועים ורעש נמוך יותר, אך הם לרוב יקרים יותר מכונני HDD. הם מתאימים למי שמחפש ביצועים מהירים, כגון עריכת וידאו או משחקים, או לאנשים שזקוקים לכונן נייד ועמיד.

• HDD (Hard Disk Drive):
    כונני HDD הם פתרון אחסון מסורתי המציע קיבולת גדולה יותר במחיר נמוך יותר. הם מתאימים למי שזקוק לאחסון קבצים גדולים, כגון גיבויים או קבצי מדיה, ופחות זקוק למהירות גבוהה.

• מהירות העברת נתונים:
    כונני SSD מציעים מהירויות העברת נתונים גבוהות יותר בהשוואה לכונני HDD. אם מהירות העברת הנתונים היא שיקול מרכזי עבורכם, כדאי לבחור בכונן SSD.

• עמידות:
    אם אתם זקוקים לכונן חיצוני נייד ורוצים להבטיח את שלמות הנתונים, כדאי לבחור בכונן SSD עמיד בפני זעזועים, כגון דגמים מסוימים של Western Digital או SanDisk.

• מותג ואחריות:
    בחרו כונן ממותג מוכר ואמין, כגון Western Digital, Samsung או SanDisk. בדקו את תנאי האחריות של הכונן לפני הרכישה.

יש לי מחשבנייד של חברת דל,
WhatsApp Image 2025-08-17 at 11.28.42.jpeg
שקע הטעינה נקרע וכבר הולחם כמה פעמים עד שכבר א"א להלחימו, חלק חדש כזה עולה 200-300 ש"ח ] האם ניתן להשיג חלק זה אצל טכנאי מחשבים?

כמו חליפה ליתום...
כמה נפח אתה צריך?
מה תדירות השימוש?
מה הסכום שאתה רוצה/מוכן לשלם?
האם זה לאיכסון בלבד כגיבוי או לשימוש יום יומי?
ככל שיהיו לך יותר תשובות תוכל למקד את הקניה לפריט שיתן לך את המענה הנכון.

אף אני מבקשת לקנות דבר זה!
2 טרה ברצוני שישמור עבורי! עבור גיבוי של תמונות וסרטנים רבות!
וכן מאגר של תוכנות אשר אני שומרת לעת השימוש!
אני משלמת כמה שדבר זה עולה!

קחו טיפ
כמה טרה שאתם חושבים שצריך תכפילו ב2

יש של חברת seagate
מעולים מגיע גם עם תוכנה להצפנה של הכונן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה