זקוק דחוף למידע על מדפסת לשימוש ביתי טובה איכותית מה הכי מומלץ?

זקוק דחוף למידע על מדפסת לשימוש ביתי טובה איכותית מה הכי מומלץ?
יש לי HP DESKJET 2800 והוא ממש סבבה
זה דיו
גם שחור לבן וגם צבעוני
עדיף להשתמש עם כבל
לא זוכרת כמה עלה אבל פחות מ400
אצלי כמעט חודשיים בשימוש סביר מינוס
והיא טובה

מישהו יודע מה עושים שהמחשב
לא מוצא את המצלמה המובנת?
מאוד מאוד יעזור לי כל מידע בנושא
תודה מראש

אולי זו תקלה פיזית.
אם הפעלה מחדש + עדכון מנהל התקן במנהל ההתקנים (אם אפשרי) לא עוזרים. כנראה שזה משהו שמצריך טכנאי.

שלום
אשמח להמלצות על מדפסת ביתית באיכות טובה!
משהו חזק ואיכותי שחור לבן
עלות של עד 650 שח
תודה!
השאלה כמה אתה מדפיס לחודש? זה לא כ"כ אפשרי לבחור מחיר.
בנוסף האם אתה מחפש משולבת או לא.

יש לי HP DESKJET 2800 והוא ממש סבבה
זה דיו
גם שחור לבן וגם צבעוני
עדיף להשתמש עם כבל
לא זוכרת כמה עלה אבל פחות מ400
אצלי כמעט חודשיים בשימוש סביר מינוס
והיא טובה
אכן מדפסת טובה וזולה, אך לא מיועדות עבור מי שרוצה להדפיס בחופשיות.

גם אני אשמח לרעיון הסבירו לי שיש ליזר וטונר אם מישהו יודע את ההבדל ? ראיתי מפרסמים ב280 ש"ח
ההבדל בין טונר לליזר זה שיטת ההדפסה.
אך לא בזה נמדד ההבדל בין חסכוני ללא חסכוני?
מה הם השימושים שלך ועל איזה כמות מדובר?

כל מדפסת לייזר משתמשת בטונר. עולם המדפסות מתחלק בגדול לשנים מדפסות הזרקת דיו ומדפסות לייזר. מי שמדפיס רק חומר כתוב ולא מדפיס תמונות מדפסת לייזר הכי מתאימה ועלות כל הדפסה זולה מאוד. אם לא מעוניינים במכשיר משולב, הווה אומר צריך מדפסת בלבד אין הבדל ממשי בין המדפסות השונות אלא רק כמויות ההדפסה, יש מדפסות פשוטות וביתיות המיועדות להדפסת מספר דפים עד עשרות בודדות בכל פעם ויש מדפסות ״כבדות״ יותר המיועדות למשרדים או להדפסת כמות דפים גדולה בכל פעם.
בד״כ המדפסות הזולות הם המתאימות ביותר לשימוש ביתי, לדוגמא:
HP LaserJet M110w
Xerox Phaser 3020BI
Brother HL1210W
Brother HL1110
Pantum P2500W
בגדול אין הבדל מהותי ממשי בין כל החברות והמדפסות וכדאי לבדוק כמה עולה הטונר.

מישהו יודע מה עושים שהמחשב
לא מוצא את המצלמה המובנת?
מאוד מאוד יעזור לי כל מידע בנושא
תודה מראש
א. כדאי מאוד לשאול בפורום מחשבים
ב. בבקשה לציין אם מדובר במחשב נייד או מסך נייח שמובנית בו מצלמה.
ג. אם התשובה היא מחשב נייד, דבר ראשון (לאחר הפעלה מחדש כמובן) לבדוק בשורת הFים אם יש סמל של מצלמה, ואם כן ללחוץ עליו (בצירוף FN) ולנסות שוב.
ד. יש עוד המשך אבל מקווה שהסתדרתם כבר.

קופץ על האשכול.

מחפש המלצה למדפסת משולבת עם סורק עבור הדפסות אקראיות ממוצע של פעם בשבוע מספר דפים.
האם עדיף לייזר עם טונר לעומת דיו שעלול להתייבש אם לא משתמשים הרבה? מספיק שחור לבן אם כי צבע יהיה בונוס.

ואגב יש למישהו ניסיון עם קניה ביד 2?

תודה מראש לכל המגיבים.

קופץ על האשכול.

מחפש המלצה למדפסת משולבת עם סורק עבור הדפסות אקראיות ממוצע של פעם בשבוע מספר דפים.
האם עדיף לייזר עם טונר לעומת דיו שעלול להתייבש אם לא משתמשים הרבה? מספיק שחור לבן אם כי צבע יהיה בונוס.

ואגב יש למישהו ניסיון עם קניה ביד 2?

תודה מראש לכל המגיבים.
יד 2 זה תלוי במזל אתה יכול לקבל מכונה פצצה במחיר אפסי ויכול לקבל זבל מזובל.
לגבי המוצר שאתה מתעניין לא נראה לי שאתה צריך מדפסת ביותר מ: 250 ש"ח ביתי משולבת קלאסית.
הדיו לא מתייבש רק אם לא תדפיס ממש הרבה זמן.
במידה ואתה רוצה מדפסת חסכונית צבעונית ולהתפנק אז אתה צריך את המדפסות החסכוניות.

אני רוצה לרכוש מדפסת ביתית לשימוש יחסית קטן להדפסה בעיקר של מסמכים מדי פעם
אני רוצה מדפסת בעלות של כמה מאות
אשמח לקבל המלצות....
וגם מה ההבדל בין המדפסות היקרות לזולות והאם שווה להשקיע
תודה רבה!

לוח הבקרה - חומרה וקול - התקנים ומדפסות
וגוררים את המדפסת לשולחן העבודה.

שלום וברכה
אני מחפש מדפסת מומלצת לשימוש ביתי.
אשמח להמלצות.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה