יש לי מדפסת ברדר 1010
החלפתי דיו לדיו מקורי חדש.
המדפסת הדפיסה מס' דפים, ואז החליטה שהיא לא מכירה בדיו שהחלפתי
היא מסמנת כמה יש בכל מחסנית ועל הצבע שהוחלף היא מסמנת איקס.
א. האם יש מה לעשות לזה?
ב. אם צריך תיקון מקצועי-כמה אמור לעלות.
ג. האם שווה לתקן או שווה להחליף?
ד. אם להחליף, לאיזה מדפסת מומלץ? אני מדפיסה די הרבה צבעוני.לשחור לבן יש לי לייזר, כך שזו רק לצבעוני.
תודה רבה!!!
לא יודע להגיד לגבי המדפסת הזאת ספיציפי, אבל במדפסות שלהם לפעמים צריך להרים קצת מקדימה את המדפסת כדי שהוא יזהה את הדיו (כאילו שישפך לכיוון המתאים)
תנסו ותגידו מה יצא

איזו מדפסת מומלצת - מדפסת משולבת להדפסה צבעונית
עדיף חסכונית בדיו
אודה להמלצות

איזו מדפסת מומלצת - מדפסת משולבת להדפסה צבעונית
עדיף חסכונית בדיו
אודה להמלצות
יש כמה טובות. הדגש לחיסכון הוא מדפסת שעובדת על בקבוקי דיו

אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX Master 3s
יש אותו אתר KSP בגירסת בלוטוס בלבד ללא הדונגל (מתאם אלחוטי)
מה אומרים המומחים כאן שווה לקנות אותו כך או לחפש במקום אחר?
או אם מישהו יודע מקום אחר בירושלים שאפשר לקנות את זה אשמח לשמוע.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה