עזרה האשכול המרכזי לריכוז תלונות על חברת קווים במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אני הייתי עדה למקרה שקו 4 שלא עצר בתחנה וזוג שהיו צריכים אותו רדף אחרי האוטובוס עם רכבם עד למסילת יוסף כדי לבקש פרטים והנהג התעצבן מאד והשפריץ עליהם ועלינו- הסובבים, גז מדמיע.
פתאום נהיה לכולם צריבות נוראיות בגרון וכולם החלו להשתעל ולהשתנק!!
והייתי עם ביתי התינוקת שגם נחנקה מהגז הזה.
אני לא יודעת מאיזה תחנה הוא יצא, כי אני חיכיתי לקו אחר במסילת יוסף ואז ראיתי את מה שקרה.
זה היה בשעה 1בלילה.
אני מכירה עוד עדי ראיה שהיו שם כשזה קרה, אם צריך אז נא לפנות באישי.
אם תצליחו לעשות עם זה משהו נודה לכם מאד!

• הוסף לסימניות
אני הייתי עדה למקרה שקו 4 שלא עצר בתחנה וזוג שהיו צריכים אותו רדף אחרי האוטובוס עם רכבם עד למסילת יוסף כדי לבקש פרטים והנהג התעצבן מאד והשפריץ עליהם ועלינו- הסובבים, גז מדמיע.
פתאום נהיה לכולם צריבות נוראיות בגרון וכולם החלו להשתעל ולהשתנק!!
והייתי עם ביתי התינוקת שגם נחנקה מהגז הזה.
אני לא יודעת מאיזה תחנה הוא יצא, כי אני חיכיתי לקו אחר במסילת יוסף ואז ראיתי את מה שקרה.
זה היה בשעה 1בלילה.
אני מכירה עוד עדי ראיה שהיו שם כשזה קרה, אם צריך אז נא לפנות באישי.
אם תצליחו לעשות עם זה משהו נודה לכם מאד!
מתי זה קרה?
ומדוע לא הזמינו משטרה לנהג?
היתה לנהג סיבה להתעצבן (עצבנו אותו בצורה כל שהיא).

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור ישן.
אני עליתי עם תינוקת קטנה על הידיים, (לא זוכרת גיל מדויק) ובעלי קיפל את העגלה בתחנה והגיע אחריי. הנהג סגר את הדלת, וכשאמרתי לו שבעלי צריך לעלות, הוא ענה שהוא רק מתקרב למדרכה כדי לא לחסום את הכביש.
בעלי עם עגלה ומזוודה בידיים רואה שהאוטובוס סוגר את הדלת הוא דפק עם הרגל על הדלת לסמן שהוא רוצה לעלות. והנהג ראה שבעלי "בועט" בדלת העניש אותו ולא עצר אלא פשוט נסע.....
מיותר לציין שזה היה אוטובוס קבלני והוא לא עצר במסוף כך שאין לי שום נתונים....

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור מהיום
בין שילת לכניסה למודיעין עילית לקח לנו כשלשת רבעי שעה!!!!
לאיזה אשכול זה שייך????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה