איך מוסיפים קידומת רק למספר נייחאם יש לי באותה עמודה גם ניידים
=IF(LEN(A1)=7,"02" & A1,"" & A1)
מצאתי את זה:שלום,
רציתי לשאול איך לעשות בנאי (constructor) למודול מחלקה בVBA?
ניסיתי עם SUB + שם המחלקה ולא עבד.
מצאתי את זה:
private sub class_initialize()
אך לא מקבל פרמטרים...
יש אפשרות לבנאי מחלקה עם פרמטרים?
מוסיף עמודה של *.75צרפתי קובץ.
אשמח לעזרה איל אני הופך את סיכום השעות 1. שישאר כמו שהוא כרגע, שעה של 60 דק'. 2. עוד עמדת סיכום לפי שעה של 45 דק'.
אשמח על הקובץ
ניסיתי לא הצלחתי יש מצב אתה מעלה לי על הקובץ הנלמוסיף עמודה של *.75
תגדיר כטבלהרציתי לשאול יש לי נוסחא פשוטה שחלה על כל העמודה בכל השורות E1=A1+B1
עכשיו אם אני מוסיף שורה חדשה בין השורות אזי אין שם נוסחא וצריך לגוררה מהשורה ממעל
איך אני עושה שתמיד בכל הוספת שורה תווצר נוסחא כמו בתא שממעל ומתחת ובעצם על פי המיספור גם בתא זה היה נוסחא
תודה
תגדיר כטבלה ולאחר מכן תכניס נוסחאותהאמת גם באקסל של מייקרוספט לא עובד הרעיון הזה
לא זכור לי כרגעובגוגל SHEETS יש פיתרון ?
חשוב לי מאוד אולי אתה יודע איך לנסח את השאלה כדי למצוא לה פתרון ?לא זכור לי כרגע
אולי להשתמש ב ARRAYFORMULA
חשוב לי מאוד אולי אתה יודע איך לנסח את השאלה כדי למצוא לה פתרון ?
=ArrayFormula(A:A+B:B)
אלפי תודותקוד:=ArrayFormula(A:A+B:B)
זה מצויין בגרירת נוסחא אוטומטית בשורה חדשהקוד:=ArrayFormula(A:A+B:B)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים