• הוסף לסימניות
לי ידוע שבאקסל שיטס אין צורך להשתמש בנוסחה בכלל היות ולכל קובץ שהוא בדרייב יש לו קישור וזה עובר רק עם קישור ללא נוסחה

אבל אני חיפשתי שיפתח מהמחשב ולא מהדרייב

אמנם אין צורך בנוסחה, אלא רק בקישור לבד,
אבל אם אתה רוצה שזה יראה יפה, ותוכל לכתוב את הטקסט שאתה רוצה,
תשתמש בפונקצייה HYPERLINK.

• הוסף לסימניות
מצאתי מה צריך לעשות

קובץ>אפשרויות>מרכז יחסי האמון>הגדרת יחסי אמון>מיקומים מהימנים.
ואח''כ יש לסמן V על
upload_2019-12-9_17-11-37.png

פשוט עובד

• הוסף לסימניות
אמנם אין צורך בנוסחה, אלא רק בקישור לבד,
אבל אם אתה רוצה שזה יראה יפה, ותוכל לכתוב את הטקסט שאתה רוצה,
תשתמש בפונקצייה HYPERLINK.

גם בקישור בלבד בגוגל שיטס אפשר לרשום שם כותרת ויראה יפה

מצורף תמונה ללא נוסחה
upload_2019-12-9_17-16-21.png

• הוסף לסימניות
לא ממליצה בכלל לסמן וי על כל המיקומים ברשת שלך.
כל קובץ שיגיע יחשב כאמין. זה מוריד לך את רמת האבטחה משמעותית.
לדעתי פשוט להוסיף את המיקום ע"י לחיצה על הוספת מיקום חדש. ואם יש לך עוד כמה מיקומים חשובים גם אותם.

• הוסף לסימניות
לא ממליצה בכלל לסמן וי על כל המיקומים ברשת שלך.
כל קובץ שיגיע יחשב כאמין. זה מוריד לך את רמת האבטחה משמעותית.
לדעתי פשוט להוסיף את המיקום ע"י לחיצה על הוספת מיקום חדש. ואם יש לך עוד כמה מיקומים חשובים גם אותם.

זה נכון
אבל כאשר אני רוצה להכניס הרבה קישורים אני לא יכול להגדיר את כולם כאמין אני לא יסים
ולכן לפי דעתי זה הפיתרון במצב כזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קליק ימין>היפך קישור של התא כולו>ואח''כ נפתח חלון שבו יש אפשרות לכתוב טקסט

עכשיו אני שם לב שהאקסל אוטומטי מכניס את הנוסחה הזו כך שזה לא משנה אבל יכול להיות שזה יותר נח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה