- הוסף לסימניות
- #8,041
אבל מה הנוסחהצירפתי לך את קובץ שוב (בטעות התורם השני הוא שוב מאיר, אתה יכול לשנות)
כאשר אתה מסמן V בעמודה 'בוצע' הוא צובע את התא של שם התורם בירוק
אבל מה הנוסחהצירפתי לך את קובץ שוב (בטעות התורם השני הוא שוב מאיר, אתה יכול לשנות)
כאשר אתה מסמן V בעמודה 'בוצע' הוא צובע את התא של שם התורם בירוק
זה נוסחה מותאמת אישית בעיצוב מותנהאבל מה הנוסחה
=COUNTIF(E2,"V")
בבבקשה@הילוך גבוה תודה רבה
אני רוצה שאם התא בעמודה B ובעמודה C הסכומים תואמים בעמודה C יצבע בצבע ירוק
=COUNTIF(C2,B2)
אז "כעזרה ראשונה" יש בלינק המצורף חוברת תרגילים להורדה עבור אקסל בסיסי ומתקדםיש למישהו בדחיפות תרגילים באקסל מתקדם:
פונקציות / טבלאות ציר או רעיונות נוספים.
עדיף עם פתרונות אפ שר בלי.
תודה רבה!!
בעזרת פונקציית importrangeאיך אני גורר מקובץ שיטס אחד נתון/סיכום תא לקובץ שיטס אחר?
תודה מראש, גבריאל
יש תוסף חזק של מיזוג דואר בגוגל שיטס Mail Merge - הנה הקישוריש לי קובץ שיטס שמסכם את כלל נתוני הגיליון לפי קוד לקוח
אני צריך להדפיס דוחות ל-PDF את הסיכומים של כל הלקוחות
האם יש סקריפט שירוץ כל פעם יחליף שם וישמור ב-PDF ?
באם זה בניה בתשלום מה העלות של דבר כזה ?
@יעקב ויצמן לייעול העניין, אולי כדאי שתלקט כמה אתגרים נבחרים מהאשכול העמוס לעייפה, ותדרג אותם לרמותובהזדמנות זו ,אני שוב אזכיר את אשר כתבתי בזמנו באריכות
(בלינק כאן
https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-12392342)
שהחוברת תרגול הכי טובה ללמידה ומחקר באקסל -טמונה דווקא כאן בפורום הנוכחי מבית פרוג.
השאלות כאן באשכול מגוונות ויפות ,וחלקן עם אתגרים לא קלים שדורשים "לחשוב מחוץ לקופסא..." ולייצר פתרון עם קומבינצייה של פונקציות.
דברים אלו הם גם כהמשך למה שכתב ידידינו @הילוך גבוה ממש כאן לעיל https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-13432681
תאמצו את זה...זה כדאי!זה שווה! וזה גם "מסע" מהנה...(בסופו של דבר)
בהצלחה!
זה קובץ סיכום של 200 תאים לכל לקוח בכמה טורים - כלומר הרבה נתונים משתנים לפי סוג הלקוחיש תוסף חזק של מיזוג דואר בגוגל שיטס Mail Merge - הנה הקישור
וראה כאן וכאן איך לעשות את זה שיהיה בשורה אחת
וזה ממש עובד מדהים מוציא חשבונות של כל הלקוחות שלך בבת אחת!!
אפשר גם עם לוגולגבי Mail Merge הוא תוסף ששולח מיילים ולוקח כל פעם טקסט לפי לקוח
אני צריך טופס מודפס עם לוגו של החברה
זה אמור להיות כמו חשבונית של חברת החשמלאפשר גם עם לוגו
הבנתי אותך, ואכן ככה אפשר לעשות את זה!זה אמור להיות כמו חשבונית של חברת החשמל
שמקבלים למייל קובץ PDF ובו פירוט של כל לקוח בנפרד
לא מספיק לי שאני יוסיף את הלוגו לגוף המייל
אני מבין את דבריך.אבל:@יעקב ויצמן לייעול העניין, אולי כדאי שתלקט כמה אתגרים נבחרים מהאשכול העמוס לעייפה, ותדרג אותם לרמות
(כידוע יש פה החל משאלות פשוטות וכלה באתגרים סופר מורכבים...)
תודה רבה גם לך על הפידבק!תבורך מפי עליון!ואסיים בהערכה גדולה על כל העזרה ללא תמורה לעמך ישראל.
אפה אני מכניס את הנוסחה [באיזה תא]בבבקשה
עכשיו הנוסחה היא
קוד:=COUNTIF(C2,B2)
תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים@הילוך גבוה תודה רבה
אני רוצה שאם התא בעמודה B ובעמודה C הסכומים תואמים בעמודה C יצבע בצבע ירוק
תודה רבה
אם אני רוצה לעשות בגוגל שיטס
איך עושים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים