שלום יש לי שתי קבצי אקסל של אנשי קשר ואני רוצה למזג אותם בלי כפולות האם יש אופציה כזאת?

תודה על האשכול המחכים

יש לי קובץ אקסל עם קישורים לתמונות
איך אני יכולה להוריד את כל התמונות בבת אחת?

בקוד:
קוד:
Sub OpenAllHyperlinksInThisSheet()
    For Each hpl In ActiveSheet.Hyperlinks
        hpl.Follow
    Next
End Sub

האם יש דרך להסתיר נוסחאות בגוגל שיטס?

האם יש דרך להסתיר נוסחאות בגוגל שיטס?

תודה על האשכול.
רציתי לשאול אם ידוע למישהו איך מגדירים עיגול ספרה עשרונית רק כשמופיע מספר עגול.
לדוגמא, הייתי רוצה שיופיע לי כך:
2.38
4.4
5.68
50

כלומר כשיש שני ספרות עשרוניות - שיופיע כך, אבל כשהוא עגול, שיופיע ללא ה-0 שעל ידו, ואם הוא עגול בשקלים, שלא יופיע כלל מספר עשרוני.
בתודה מראש!

נערך לאחרונה ב:
תודה מראש על עצתכם בבקשתי הבאה:

יש לי רשימת מטלות וליד כל מטלה נרשם שם העובד שיטפל בה.

בגליון הסמוך יש רשימת עובדים ואני רוצה שליד כל שם של עובד יופיעו כל המטלות שלו בתא אחד.
איך עושים את זה אם אפשר

(כעת עשיתי את זה בצורה מאוד מסורבלת שלא אלאה אתכם בכל הפרטים, רק אציין שעשיתי רשימה אופקית של כל העובדים ומתחת כל אחד פונקציית פילטר שמציגה את כל המטלות שלו זו מתחת זו, ומתחת זה איזור נוסף שאוסף את הפילטרים ומסדר אותם זה לצד זה, ובגליון המרוכז אני עושה נוסחה ארוכה של כמה vlookup מחוברים עם & וכל אחד מפנה לטור נוסף, בקיצור סיבוך).

תודה על האשכול.
2.38
4.4
5.68
50

כלומר כשיש שני ספרות עשרוניות - שיופיע כך, אבל כשהוא עגול, שיופיע ללא ה-0 שעל ידו, ואם הוא עגול בשקלים, שלא יופיע כלל מספר עשרוני.
בתודה מראש!
עיצוב מותנה:
INT(A1)-A1=0 להגדיר תצוגה ללא ספרות לימין הנקודה העשרונית
INT(A1)-A1<>0 להגדיר תצוגה עם ספרות לימין הנקודה העשרונית

עיצוב מותנה:
INT(A1)-A1=0 להגדיר תצוגה ללא ספרות לימין הנקודה העשרונית
INT(A1)-A1<>0 להגדיר תצוגה עם ספרות לימין הנקודה העשרונית
תודה רבה.
אין כ"כ מושג מה זה "עיצוב מותנה", עשיתי חיפוש ברשת, הגעתי לזה: https://anyfit.biz/he/questions-and-answers/194-excel-forum-q144
אך ללא הצלחה.
אשמח לפירוט מדויק - אם אפשר.
תודה ענקית!

תודה רבה.
אין כ"כ מושג מה זה "עיצוב מותנה", עשיתי חיפוש ברשת, הגעתי לזה: https://anyfit.biz/he/questions-and-answers/194-excel-forum-q144
אך ללא הצלחה.
אשמח לפירוט מדויק - אם אפשר.
תודה ענקית!
סמן את התאים שהנך מעונין בעיצוב הנל
בית --> עיצוב מותנה -->> כללי סימון תאים -->> כללים נוספים -->> השתמש בנוסחה כדי לקבוע אילו תאים לעצב -- >>עצב ערכים כאשר נוסחה זו נכונה -->> כאן יש להכניס את אחת מהנוסחאות הנ"ל שרשמתי -->> עיצוב -->> מספר --> לשנות את מספר הספרות לימין הנקודה העשרונית (ואם רוצים אפשר גם לשים V במפריד האלפים) -->> אישור -- >> אישור
לחזור על אותן פעולות (מסמן תאים וכו') עם הנוסחה השניה ועיצוב השני. בהצלחה

סמן את התאים שהנך מעונין בעיצוב הנל
בית --> עיצוב מותנה -->> כללי סימון תאים -->> כללים נוספים -->> השתמש בנוסחה כדי לקבוע אילו תאים לעצב -- >>עצב ערכים כאשר נוסחה זו נכונה -->> כאן יש להכניס את אחת מהנוסחאות הנ"ל שרשמתי -->> עיצוב -->> מספר --> לשנות את מספר הספרות לימין הנקודה העשרונית (ואם רוצים אפשר גם לשים V במפריד האלפים) -->> אישור -- >> אישור
לחזור על אותן פעולות (מסמן תאים וכו') עם הנוסחה השניה ועיצוב השני. בהצלחה
ממש תודה על ההשקעה.
אבל ללא הצלחה.
זה כך?:
Screenshot_2.jpg

תודה על האשכול.
2.38
4.4
5.68
50

בתודה מראש!
מה מוגדר לך בעיצוב תאים?
בעיצוב כללי זה אמור להיות כך.

מה מוגדר לך בעיצוב תאים?
בעיצוב כללי זה אמור להיות כך.
אופס...
אבל אני צריך פסיק מפריד לאלפים.
מה שאומר שאצטרך לחזור לפתרון ההוא, מה יכולה להיות הבעיה אצלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה