הבעיה מתחילה עם הגדרת איזור זמן שאתה מוגדר על מקום אחר שגם התאריך שם, בחלק מהשעות הוא אחר,למה התאריך באקסל לא מעודכן לי?
אני כותב את הפונקציה today ומקבל את התאריך של אתמול!
אולי זה היה סוג קובץ אחר?זה לא קרה לי אף פעם, וגם עכשיו זה פתאום הסתדר מאליו.
אז אולי ממשתמש/דפדפן/מחשב אחר?אותו קובץ (מדובר ב-Google Sheets)
אז כנראה עניין של ריענוןממש לא. אני יושב ליד המחשב שלי הרגיל, כן?
רואה תופעה מוזרה. מעלה שאלה, ואחר כך בודק שוב וזה לא כך.
אולי בגלל שבינתיים יצאתי לחצר? לא יודע...
באקסל 2016 ומעלה (גרסאות קודמות צריך להתקין את התוסף POWER QUERY):האם יש אפשרות לשדך בין אקסס לאקסל? כלומר לבחור קבוצה מתוך אקסס לבנות טבלה בEXL וכל פעם שאני משנה באקסס ישונה אוטמטי גם בטבלה בXEL.
תודה
קובץ> אפשרויות> מתקדםשלום
בעיה עם הסמן של האקסל:
כשמגיעים לקצה התא הוא לא מחליף לסימן של גרירה אלא נשאר עם הסימון הרגיל.
זה אומר שאי אפשר לגרור טורי נוסחאות
ואם מנסים לגרור הוא משחיר קבוצת תאים.
מה עושים?
תודה
מה צריך בפאואר פוינט? (כדאי לפתוח נושא חדש. כאן זה התמקדות באקסל)מישהו כאן מתמצא בפארפוינט?
יש כבר אשכול בזה? ואם לא תאר לי איך אני פותח אשכול חדש פשוט שכחתי איךמה צריך בפאואר פוינט? (כדאי לפתוח נושא חדש. כאן זה התמקדות באקסל)
זה אומר שהסוג הוא שגיאה.שאלה קטנה חשובה-
מהו ה 16 בפונקציה שרשמת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים