היי,
חייבת את עזרתכם דחוף!!

אני מנסה לשדר ממשקים לקופות גמל מחודשים קודמים, אבל זה נתקע לי בשלב שהגירסה של הקובץ לא מעודכנת,
בעצם שינוי עכשיו לקובץ גירסה 5 והקבצים שאני מפיקה זה גירסה 4,
מי מבין ויודע לעזור לי בזה,
חייבת לסיים עם זה עד סוף שבוע וחייבת פיתרון מידי!!

בתודה מראש

@moishy
קודם כל תודה רבה!!
עד היום השתמשתי בזיכוי אקראי שלך
הייתי מעלה לבנק את הקובץ שהופק וזה היה מעביר לי רשימה של העברות
מה שקורה שיש לי רשימה משתנה כל חודש וכל פעם מחדש להקליד את כל הנתונים של כולם ..... פרטי בנק וכו'...
אני רואה את האקסל הזה - רק לוודא , הוא לא רלוונטי לי נכון? זה רק למי שמשתמש במסב דרך החברה - כן?
יש לך פתרון לבעיה שלי ?

@moishy
קודם כל תודה רבה!!
עד היום השתמשתי בזיכוי אקראי שלך
הייתי מעלה לבנק את הקובץ שהופק וזה היה מעביר לי רשימה של העברות
מה שקורה שיש לי רשימה משתנה כל חודש וכל פעם מחדש להקליד את כל הנתונים של כולם ..... פרטי בנק וכו'...
אני רואה את האקסל הזה - רק לוודא , הוא לא רלוונטי לי נכון? זה רק למי שמשתמש במסב דרך החברה - כן?
יש לך פתרון לבעיה שלי ?
רלוונטי בהחלט.

בנוסף כשאני עושה לו טעינת קובץ מסב כי אני רוצה לפחות חלק מהפרטים שיעלו לי ולא אצטרך להקליד הכל מחדש הוא מביא לי את השגיאה הזו (בעבר זה לא היה זה התחיל לאחרונה)
1741083944949.png

וואוו
עכשיו ניסתי את זה !!
זה מדהים!!
יישר כח!!!
יש אפשרות להחליף את סדר האותיות? כמו שהיה באקסס?

סליחה על ההקפצה
בדיוק קרה לי גם היום לכמה קבצים מאוד חשובים
יש מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

תודה רבה!
בעיקרון כבר ניסתי את הפונקציה IRR אבל כל הזמן משהו השתבש לי :(

עכשיו ב״ה הצלחתי
הערכים צריכים להיות במינוס
צפה בקובץ המצורף 1909343

עכשיו אני רוצה לוותר על הטבלה :)
נניח והנתון השנתי בנוי על כמה חישובים
1) תשלום ראשון 2,500
2) תשלום חודשי 2,000 * 4
3) תשלום חודשי 500 * 5
יש אפשרות להכניס את כל זה לנוסחה שתבנה מערך נתונים ואז הנוסחה הנ״ל תעבוד באופן וירטואלי?
רק לוודא שהבנתי אותך-
אתה רוצה לבדוק תשואה ממוצעת (בחישוב ריבית דריבית) עם הפקדות בסכום משתנה, בתאריכים שונים?

א"כ הנוסחה XIRR היא בדיוק בשבילך.

שים בשני עמודות צמודות את התאריכים והסכומים.
(פרמטר ראשון- סכומים, שים לב שהסכומי הפקדה אתה שם במינוס, והסכום הכולל שההשקעה שווה עכשיו אתה שם בפלוס (וכן אם קיבלת שכירות אתה שם פלוס) פרמטר שני- התאריכים.)

אתה רוצה לבדוק תשואה ממוצעת (בחישוב ריבית דריבית) עם הפקדות בסכום משתנה, בתאריכים שונים?
א"כ הנוסחה XIRR היא בדיוק בשבילך.

שים בשני עמודות צמודות את התאריכים והסכומים.
(פרמטר ראשון- סכומים, שים לב שהסכומי הפקדה אתה שם במינוס, והסכום הכולל שההשקעה שווה עכשיו אתה שם בפלוס (וכן אם קיבלת שכירות אתה שם פלוס) פרמטר שני- התאריכים.)
תודה, ב"ה כבר הצלחתי עם נוסחת IRR בלי טבלה בכלל
וב״ה זה עבד

והנוסחה XIRR רלוונטית רק אם הייתי יודע את השווי בסוף כל שנה
1741268560512.png

אני חיפשתי נוסחה לחישוב שיש לי את השווי בסוף כל התקופה
1741268670168.png

לא נכון,
גם אם אתה יודע את השווי רק בסוף התקופה (נניח לאחר 5 שנים)
סליחה, צודק

אבל כל עוד שזה השקעה בכל תחילת/סוף שנה, עדיף IRR כי לא צריך לזה את הטור תאריכים

ועוד משהו
שווידאתי את הנוסחה
IRR היה יותר מדויק מ XIRR ?
יכול להיות שלהיפך, אולי XIRR יודע שהשנים לא היו שוות באורכם, ולכן הוא היותר מדויק!
1741275403388.png

יצרתי טבלה לחישוב שעות עבודה בגוגל שיטס ואני מחפש אופציה שהעובדים יוכלו להפעיל כניסה ויציאה דרך איזושהי אפליקציה או משהו בסגנון והטבלה תעודכן אוטומטית עם התאריך וכו'
מישהו מכיר דבר כזה

יצרתי טבלה לחישוב שעות עבודה בגוגל שיטס ואני מחפש אופציה שהעובדים יוכלו להפעיל כניסה ויציאה דרך איזושהי אפליקציה או משהו בסגנון והטבלה תעודכן אוטומטית עם התאריך וכו'
מישהו מכיר דבר כזה
אפשר עם טופס של גוגל פורמס.כלומר למלא טופס ידנית ולשלוח

אפשר להגדיר לו לאיפה להכניס את הנתונים לפי איזה עובד שמילא את הטופס ולפי תאריך
כל "התגובות" מיוצאות אוטומטית לגיליון שיטס אחד.
בטבלת החישוב ניתן לבצע חישובים ופילוחים עם filter וכדומה ולשלוף נתונים (מגיליון תגובות) רלוונטים לפי עובד ולפי תאריך.
אם משהו לא יסתדר לך נא שלח את הלינק במייל ואעזור בשמחה

כל "התגובות" מיוצאות אוטומטית לגיליון שיטס אחד.
בטבלת החישוב ניתן לבצע חישובים ופילוחים עם filter וכדומה ולשלוף נתונים (מגיליון תגובות) רלוונטים לפי עובד ולפי תאריך.
אם משהו לא יסתדר לך נא שלח את הלינק במייל ואעזור בשמחה
נראה לי שיהיה מסובך מידי בניתי טבלה די מסובכת אני שולח לך שתראה עם זה רלוונטי

תודה על אשכול שימושי ומועיל,
שאלה/ בקשה-
יש לי טבלת אקסל מחולקת לגיליונות עם נתונים של שם, גיל וכתובת- הגיליונות מחולקים לפי ערים,
יש לי טבלת אקסל נוספת עם אותם השמות של הגיליון הראשון+ עמודה של מספרי טלפון,
איך אני מחברת בין שני הגיליונות?
בעצם צריכה להוסיף את העמודה של הטלפון לטבלה של הכתובות- כשהנתון הזהה הוא העמודה של השם.

תודה לכל העונים!!

האם יש אפשרות בגוגל שיטס באימות נתונים בתפריט נפתח מתוך טווח שיקח משתי מקומות שונים ?

תודה על אשכול שימושי ומועיל,
שאלה/ בקשה-
יש לי טבלת אקסל מחולקת לגיליונות עם נתונים של שם, גיל וכתובת- הגיליונות מחולקים לפי ערים,
יש לי טבלת אקסל נוספת עם אותם השמות של הגיליון הראשון+ עמודה של מספרי טלפון,
איך אני מחברת בין שני הגיליונות?
בעצם צריכה להוסיף את העמודה של הטלפון לטבלה של הכתובות- כשהנתון הזהה הוא העמודה של השם.

תודה לכל העונים!!
ניתן לביצוע בעזרת vlookup או xlookup ועוד

האם יש אפשרות בגוגל שיטס באימות נתונים בתפריט נפתח מתוך טווח שיקח משתי מקומות שונים ?
הפתרון הכי פשוט.ליצור עמודה צדדית עם פונקציית vstack שתשאב נתונים משני המערכים.ועל עמודה זו להחיל אימות נתונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה