גם לי יש את אותה בעיה למישהו זה הסתדר כבר ??

הפעלת את המחשב?
אני עדיין לא הספקתי אולי עוד מעט

בינתיים שלחו הודעות לגוגל (יש בעזרה משהו כזה)
אני שלחתי בעברית ובאנגלית

משהו יכול לעזור לי
אני תקועה אם הדבר הזה ולא משתחרר, לא עוזר לחציה כפולה
1600788494865.png

אין לי שמץ של הבנה באקסל... ואני צריכה לעשות סכום של כמה תאים בעמודה.
זה אמור להיות אוטומטי, בפועל זה לא קורה.
איך עושים את זה?

צהרים טובים,
אני מחפש נוסחא שתאמר כך- תן לי את הממוצע של תאים X וX וX וX (לא טווחים), אבל רק אלו שהסכום בהם יותר מאפס. שלא יכללו הסכומים 0.
ניסיתי עם COUNTIF אלא שזה עובד רק על טווחים ולא על תאים.

תודה רבה מראש!

צהרים טובים,
אני מחפש נוסחא שתאמר כך- תן לי את הממוצע של תאים X וX וX וX (לא טווחים), אבל רק אלו שהסכום בהם יותר מאפס. שלא יכללו הסכומים 0.
ניסיתי עם COUNTIF אלא שזה עובד רק על טווחים ולא על תאים.

תודה רבה מראש!
קוד:
=AVERAGE(FILTER({A1,A2,A3,A4},{A1,A2,A3,A4}>0))

משום מה SUMIFS נותן לי שגיאה, יתכן שלא עשיתי אותה נכון.
מה גם שאני צריך את התוצאות של העמודה השמאלית לפי סינון של העמודה הימנית, וזה אני לא יודע אם אפשר בSUMIFS
זה בדיוקsumifs

זה בדיוקsumifs
sumifs אכן נותן סינון בטווח לפי כמה פרמטרים, אבל לא נותן אפשרות לתת לי את הסכום בעמודה השמאלית לפי כמה פרמטרים שיש בעמודה הימנית (רק sumif והנוסחא ש @MOISHI408 שמפתיע כל פעם מחדש הביא לנו)
קוד:
=SUM(FILTER(B1:B10,A1:A10>800,A1:A10<1000))
יש אפשרות לעשות שיכלול את 800 (מבלי להגדיר 799 כי אני רוצה ש799.99 לא יכלל)

ועוד שאלה- יש אפשרות לעשות שבמידע והסכום הוא 0 אז שיתן תשובה 0 ולא הודעת שגיאה?
כי זה מה שהוא נותן לי כרגע
1601376752008.png

תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה