תודה על הרצון לעזור
מצ"ב אקסל רק לצורך המחשה, לדוגמא צריך לחשב מה עלות כמה מוצרי חלב בחודש מסוים
מצורף דוגמא כולל נוסחא מתאימה (משולב DSUM ואימות נתונים על רשימה).

קבצים מצורפים

• דוגמא כולל נוסחא.xlsx
    KB 10.3 · צפיות: 49
ואוו!!, תודה רבה!!
עזרתם לי מאוד!, לא הכרתי את הנוסחא הזו.

מצורף דוגמא כולל נוסחא מתאימה (משולב DSUM ואימות נתונים על רשימה).
עוד שאלה קטנה
אם רוצים להוסיף עוד עמודה של תת קטגוריה לדוגמא של חברות איך ניתן לדוגמא לחשב לדוגמא לפי מוצרי חלב ולפי חברת טרה בחודש ינואר, האם ניתן להוסיף בנוסחא הזו עוד תנאים?

עוד שאלה קטנה
אם רוצים להוסיף עוד עמודה של תת קטגוריה לדוגמא של חברות איך ניתן לדוגמא לחשב לדוגמא לפי מוצרי חלב ולפי חברת טרה בחודש ינואר, האם ניתן להוסיף בנוסחא הזו עוד תנאים?
ברור שאפשר מוסיפים עוד קריטוריון.
מצורף דוגמא

קבצים מצורפים

• דוגמא כולל נוסחא.xlsx
    KB 10.2 · צפיות: 40
הקלטתי סקריפט בגוגל שיטס שיעשה פעולה מסויימת
איך אני יכול להגדיר שירוץ כל 5 דקות הסקריפט או כל פתיחת קובץ ?

תודה מראש

הקלטתי סקריפט בגוגל שיטס שיעשה פעולה מסויימת
איך אני יכול להגדיר שירוץ כל 5 דקות הסקריפט או כל פתיחת קובץ ?

תודה מראש
כל חמש דקות- מצורף הסרטת הסבר (לא ניסיתי אבל כמדומני שכך)
(נ.ב. בהסרטה המצורפת אין קוד להפעלה ולכן אין אפשרות ללחוץ על "שמירה")
טיימר 00_00_00-00_00_30.gif

בוידאו (איכות גבוהה יותר) :

ברצוני לעשות נוסחה של + זאת אומרת A1ּ+A2+A3 אבל להוסיף את A3 רק בתנאי שהוא מעל 10 לדוגמה, ונוסחה נוספת, להוסיף את A3 בתנאי שA4 מעל 10, ודוגמה שלישית, להוסיף סכום מסויים בתנאי שA3 מעל 0
אשמח אם מאן דהו יוכל לכתוב לי כיצד לעשות זאת?
בתודה מראש

תודה.
אני מבין שתשובתך היא על האופציה הראשונה.
ובשביל האופציה השניה כנראה אני צריך לכתוב את הנוסחה כך:
=IF(A4>10,A1+A2+A3,A1+A2)
ובשביל האופציה השלישית כך:
=IF(A3>1,A1+A2+10,A1+A2)
אני צודק?

שאלה נוספת:
איך עושים שתי תנאים, לדוגמה, אני עומד בA4 ואני רוצה שהנוסחה תהיה: אם בA1 התוצאה מעל 10, וגם בA2 התוצאה מעל 30 אז יהיה רשום כמו A3 אבל אם A1 יהיה מתחת 10 או A2 מתחת 30, אז יהיה רשום הסיפרה 6
או דוגמה אחרת, אני עומד בA4: אם בA1 התוצאה תהיה מעל 10 אז תלוי: אם בA2 התוצאה תהיה מעל 30, נכתוב 6, ואם התוצאה בA2 מתחת 30, נכתוב 8, אבל אם בA1 התוצאה מתחת 10, בכל מקרה נכתוב 4
בתודה מראש

נערך לאחרונה ב:
שאלה נוספת:
איך עושים שתי תנאים, לדוגמה, אני עומד בA4 ואני רוצה שהנוסחה תהיה: אם בA1 התוצאה מעל 10, וגם בA2 התוצאה מעל 30 אז יהיה רשום כמו A3 אבל אם A1 יהיה מתחת 10 או A2 מתחת 30, אז יהיה רשום הסיפרה 6
או דוגמה אחרת, אני עומד בA4: אם בA1 התוצאה תהיה מעל 10 אז תלוי: אם בA2 התוצאה תהיה מעל 30, נכתוב 6, ואם התוצאה בA2 מתחת 30, נכתוב 8, אבל אם בA1 התוצאה מתחת 10, בכל מקרה נכתוב 4
בתודה מראש
קוד:
=IF(AND(A1>10,A2>30),A3,6)
קוד:
=IF(A1>10,IF(A2>30,6,8),4)
אגב, בהודעה שלך מפורט או גדול או קטן אבל לא מפורט שוה ל-10, אם אתה מעונין ששוה ל-10 יהיה כמו גדול מ-10, יש לציין >= (-גדול/שוה) במקום > (-גדול).

נערך לאחרונה ב:
ואיך אני עושה אם אני רוצה שהתנאי יהיה שונה מ-, למשל אם שונה מאפס.
בנוסף, איך אני עושה תנאי אם התא ריק? או אינו ריק

זה פועל על מאקרו
במקרה של שיטס צריך לעשות סקריפט או מאקרו
תודה.
אני משתמש במייקרוסופט באון דרייב ולא בשיטס
ואני לא מצליח ליצור סקריפט ע"י הקלטה.
ובכל מקרה אין שם את לשונית 'מפתחים'
כך שאין לי מושג איך אני יוצר כפתור וכדו'

שאלה
אני רוצה לחפש ב vlookup שתי ערכים כלומר ערך מתא A1 למשל וערך שני מגליון אחר ואם הוא מוצא את שתיהם באותו שורה שיתן את הערך.
מקווה שמובן השאלה
תודה

שאלה דחופה:
יש לי טבלה שערכתי בה סינון וכרגע יש לי מספר שורות שבהם הנתונים הנחוצים לי,
איך אני יכולה לדעת את מספר השורות האלו?
לא מספר השורות בכל הטבלה, אלא רק מספר השורות שנשארו אחרי הסינון?
תודה!

שאלה דחופה:
יש לי טבלה שערכתי בה סינון וכרגע יש לי מספר שורות שבהם הנתונים הנחוצים לי,
איך אני יכולה לדעת את מספר השורות האלו?
לא מספר השורות בכל הטבלה, אלא רק מספר השורות שנשארו אחרי הסינון?
תודה!
אפשר להוסיף את שורת הסיכום מתחת, ולחשב באמצעות ספירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה