- הוסף לסימניות
- #3,941
לא הבנתי בדיוק את הבעיה, מדובר בקובץ אקסל רגיל שאת רוצה ליצור עותק לגוגל שיטס?זה ממש דחוף
לא הבנתי בדיוק את הבעיה, מדובר בקובץ אקסל רגיל שאת רוצה ליצור עותק לגוגל שיטס?זה ממש דחוף
בהקשר לנושא יותר למעלה,לשים לב שהפעם הקיבוע גם על השורה של A2.קוד:=OFFSET($A$2,(ROW()-1)*9-9+COLUMN()-7,0)
הקיבוע זה הדולרים בנוסחהבהקשר לנושא יותר למעלה,
אשמח להסבר יותר מפורט מה הכוונה שהקיבוע גם על השורה A2? להכניס את הקוד גם בA2 וגם ב G2?
A$2
$A2
$A$2
איזו נוסחה משתמשים לחישוב מספר חודשים מתאריך מסוים עד תאריך נוסף
ז"א שיחשב לי כמה חודשים לדוג' מתאריך 1.1.21 עד 1.12.21 = 11 חודשים
=ROUND(YEARFRAC(A1,B1,2)*12,0)
אפשר גם כך: (הפונקציה לא נמצאת ברשימת הפונקציות צריך להקליד אותה)איזו נוסחה משתמשים לחישוב מספר חודשים מתאריך מסוים עד תאריך נוסף
ז"א שיחשב לי כמה חודשים לדוג' מתאריך 1.1.21 עד 1.12.21 = 11 חודשים
היי זקוקה לעזרה מיידית באקסל !
יש לי כל מיני פונקציות שלא עובדות באקסל רגיל כמו
UNIQUE
datediff
מנסה ליצור עותק של האקסל מהדרייב ועדיין לא נותן לי
נא עזרתכם
אולי לפתוח כגוגל שיט? איך?
בדרייב של מייקרוסופט (ONE DRIVE) אפשר לעצב כטבלה וגם יש את הפונקציות החדישות וגם חינמי.לא
אני רוצה שיהיה לי שימוש בפונקציות הנ"ל
ואין לי מתוך האקסל שלי
כנראה הוא לא בגירסה מתקדמת או מה שלא יהיה
גוגל שיטס לא טוב לי כי אין לי אפשרות להמיר עמודות לטבלה ..
זה טקסט למרות שהוא מעוצב התאריךאשמח לקבל עזרה במיון תאריכים, ניסיתי למיין והמיון צלח חלקית, התאריכים נהיו לפי סדר של היום בלי קשר לחודש ושנה. זה מוגדר כבר לתאריך, מה עושים?
צפה בקובץ המצורף 1074395
נסה להוסיף את המספר הראשון בשורה הראשונה, ואת המספר השני בשורה השניה, וגרור למטה (למשך שאר השורות).אשמח לעזרה
יש לי טבלה עם עמודות שונות, ואני רוצה להוסיף באחת העמודות מספרים סידוריים, עוקבים, אך שאינם מתחילים ב 1, אלא נניח ב 8000000 והלאה.
איך עושים את זה?
אפשרי דרך פונקציה row ואז להוסיף את המס' שממנו רוצים לתחיל את הספירה. לדוגמא "ROW()+8000000="אשמח לעזרה
יש לי טבלה עם עמודות שונות, ואני רוצה להוסיף באחת העמודות מספרים סידוריים, עוקבים, אך שאינם מתחילים ב 1, אלא נניח ב 8000000 והלאה.
איך עושים את זה?
חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
יש כזה דבר בנוסחת אינדקס או vlookup???אני מחפש נוסחה שתיצור לי עמודה שבא יופיעו כל הנתונים מתא B4 מכל גליון וגליון,
אני יסביר: יש לי חוברת עבודה עם מס' רב של גליונות ואני רוצה לעשות גליון סיכום שהוא ימשוך את הנתון שרשום בתא ספציפי (B4 למשל) מכל הגליונות ואני לא מצליח לעשות את זה לפי דעתי זה פונקציה מאוד פשוטה ושימושית ועם כל מה שניסיתי עדיין לא הצלחתי
יש לציין שאני רוצה בהמשך להוסיף עוד גילינות כך שלא יעזור לי לסמן כל גיליון וגיליון
כי א"כ אני יצטרך כל הזמן לעדכן גם את הנוסחה
תודה רבה
יש כזה דבר בנוסחת אינדקס או vlookup???
=גיליון1:גיליון2!B4
?מהו האקסל הכי טוב בשביל למלאות בו ציוני תלמידים?
אפשר לצרף?
זה עובד גם בגוגל שיטס?קוד:=גיליון1:גיליון2!B4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים