- הוסף לסימניות
- #3,961
לא ניסיתיזה עובד גם בגוגל שיטס?
ומתי עושים גרש' ומתי גרשיים" בהפניות
גרש צריך כמדומני כשיש רווח בשם הגיליון
לא ניסיתיזה עובד גם בגוגל שיטס?
ומתי עושים גרש' ומתי גרשיים" בהפניות
אולי בכל אופן - למי יש?
מה הכוונה?אולי בכל אופן - למי יש?
מהו האקסל הכי טוב בשביל למלאות בו ציוני תלמידים?
אפשר לצרף?
@מאסטר באקסל
@אפר
@מרובע
מי עוד?
אין לי מה לענות על שאלות כאלהאולי בכל אופן - למי יש?
אפשר לצרף?
@מאסטר באקסל
@אפר
@מרובע
מי עוד?
1) הנעילה זה כמו נעילה ממש- כתוב שאין מספיק הרשאות?שלום,
יש לי מסמך גוגל שיטס משותף עם עוד אדם, אנחנו משתמשים בו כבר כמה חודשים
אחת לתקופה המסמך ננעל לעריכה אצל האדם השני, למרות שהוא כמובן משותף בו לעריכה (משתמש בו רק באנדרואיד)
אין לי מושג למה זה ננעל ואיך זה משתחרר
עכשו הוא ננעל שוב. מי יכול לעזור לי להבין למה זה קורה ואיך מתגברים על זה?
1. לא, כתוב למטה תצוגה בלבד1) הנעילה זה כמו נעילה ממש- כתוב שאין מספיק הרשאות?
2) תמיד זה ננעל אצל אותו אחד?
ביקשת כבר מהשותף לבדוק עכשיו אם יש לך הרשאת עריכה?1. לא, כתוב למטה תצוגה בלבד
2. כן
יש לציין, שסגרת את הקובץ אצלי בכל המכשירים
כן בודאי שביקשתי אבל זה לאביקשת כבר מהשותף לבדוק עכשיו אם יש לך הרשאת עריכה?
אם לא - בקש/י ממנו.
שילחץ על תצוגה בלבד ויחליף לעריכהכן בודאי שביקשתי אבל זה לא![]()
שילחץ על תצוגה בלבד ויחליף לעריכה
ככל הנראה הבעיה בקישור שעליו הוא לחץ או בחיבור
תודה על הנכונות לעזור...אולי בכל אופן - למי יש?
אפשר לצרף?
@מאסטר באקסל
@אפר
@מרובע
מי עוד?
יש אקסל שבנוי בשביל לראות את ציוני התלמידים של מבחנים?
אוסף ממוצע לפי תלמידים או לפי כיתה.
אולי יש למישהו אפי בסיס או רעיון איך להכין כזה אקסל.
תודה רבה על המענה.
תודה על הנכונות לעזור...
תודה על הנכונות לעזור...
כנ"לאני לא מכיר משהו כזה...
אם תכוון יותר מה אתה צריך אולי אוכל (ועוד אחרים וטובים ממני) לעזור יותר...
אני כמעט בטוח שיש כזו אפשרות, אך אינני יודע מהי, המתיני למומחים כאן. (רציתי רק 'להרגיע')יש לי שאלה
יש לי שני אקסלים עם רשימות ת"ז ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך סינול לבדוק איס[זה מהתעודות זהות קיים רק באחד מהרשימות ולא אפשרי לעבור אחד אחד כי יש המון
יש כזאת פונקציה?
אפשר להעתיק לטווח אחד ולצבוע ערכים כפולים בעיצוב מותנה ואז למיין לפי הצבעיש לי שאלה
יש לי שני אקסלים עם רשימות ת"ז ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך סינול לבדוק איס[זה מהתעודות זהות קיים רק באחד מהרשימות ולא אפשרי לעבור אחד אחד כי יש המון
יש כזאת פונקציה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים