כשאתה עומד בתוך התא תוך כדי כתיבה בתא, (או אחרי כתיבה אבל לחצת פעמיים כדי להמשיך לכתוב) ללחוץ אלט+אנטר, (בצ'אט זה שיפט אנטר, אני לא יודע למה כאן זה אחרת)האם יש אפשרות לרדת באנטר בתוך תא?, אני רוצה באותו תא בשורה אחת אות ןמתחת מספר,
האם זה אפשרי?
תודה רבה!!!
לא מכיר באקסל, תעביר לוורד, אחרי שזה כבר עבר שורה, כשתחזיר לאקסל זה יהיה בתא נפרד.האם יש אפשרות לרדת באנטר בתוך תא?, אני רוצה באותו תא בשורה אחת אות ןמתחת מספר,
האם זה אפשרי?
תודה רבה!!!
תודה רבה!!!! עובד מצוין.כשאתה עומד בתוך התא תוך כדי כתיבה בתא, (או אחרי כתיבה אבל לחצת פעמיים כדי להמשיך לכתוב) ללחוץ אלט+אנטר, (בצ'אט זה שיפט אנטר, אני לא יודע למה כאן זה אחרת)
.
ממש לא נעים לי אבל אני לא כל כך מבין איך עושים את זה יש מצב לקבל פירוט יותר מדוייק. איך עושים את זה. ממש תודה רבה.אם כולם מסתיימים ב-.COM ורווח, או אפילו רווח בין כל כתובת מייל.
אפשר לעשות החלף (בוורד, לא יודע על אקסל) שכל רווח יחליף באנטר: ^p
ואז באקסל כל אחד יהיה בשורה נפרדת.
תעתיק הכל לקובץ וורד.ממש לא נעים לי אבל אני לא כל כך מבין איך עושים את זה יש מצב לקבל פירוט יותר מדוייק. איך עושים את זה. ממש תודה רבה.
אפשר באקסל עצמו בכרטיסיית נתונים/ טקסט לעמודות/ לחלק עם מפריד קבוע אם יש באמת רווח בין כל מייל לשני.תעתיק הכל לקובץ וורד.
תמצא את המפריד בין כל כתובת דוא"ל (אם זה רווח או סיומות זהות וכדו').
תלחץ Ctrl+H, בחלק העליון שים את הנ"ל, ובתחתון שים: ^p (=אנטר. אם זה רק רווח כמובן, אם זה עוד טקסט - כמו .com אז שים: ^&^p)
תלחץ החלף הכל. זה אמור לעשות כל כתובת אימייל בשורה נפרדת.
ואז תחזיר לאקסל.
אפשר באקסל עצמו בכרטיסיית נתונים/ טקסט לעמודות/ לחלק עם מפריד קבוע אם יש באמת רווח בין כל מייל לשני.
מוסיפים את זה בשורה הראשונה בטור מקביל ואח"כ לוחצים על מילוי מהיר.שלום, אשמח לעזרה דחופה.
אני צריכה להוסיף מילה קבועה בטור עם נתונים קיימים.
כלומר, התאים עם נתוני מספרים, ולפני כל מספר אני רוצה שתופיע מילה מסויימת.
איך עושים זאת? תודה מראש
ממש תודה רבה. אבל כיוון שלא כל הסיומות אותו דבר לפעמים רווח ולפעמים פסיק ולפעמים< השאלה האם בוורד עצמו יש אפשרות לסנן מיילים כפולים.תעתיק הכל לקובץ וורד.
תמצא את המפריד בין כל כתובת דוא"ל (אם זה רווח או סיומות זהות וכדו').
תלחץ Ctrl+H, בחלק העליון שים את הנ"ל, ובתחתון שים: ^p (=אנטר. אם זה רק רווח כמובן, אם זה עוד טקסט - כמו .com אז שים: ^&^p)
תלחץ החלף הכל. זה אמור לעשות כל כתובת אימייל בשורה נפרדת.
ואז תחזיר לאקסל.
אם נגיד הטור הקיים בעמודה A, את יכולה בטור B לכתובשלום, אשמח לעזרה דחופה.
אני צריכה להוסיף מילה קבועה בטור עם נתונים קיימים.
כלומר, התאים עם נתוני מספרים, ולפני כל מספר אני רוצה שתופיע מילה מסויימת.
איך עושים זאת? תודה מראש
=A1&"מלל חדש"
איפה יש מילוי מהיר? אפשר הסבר מפורט?מוסיפים את זה בשורה הראשונה בטור מקביל ואח"כ לוחצים על מילוי מהיר.
אני צריכה את זה באותו טוראם נגיד הטור הקיים בעמודה A, את יכולה בטור B לכתוב
ואח"כ לגרור לכל האורך.קוד:=A1&"מלל חדש"
אז תעשה כמה פעמים על כל סוג של תו מפריד.ממש תודה רבה. אבל כיוון שלא כל הסיומות אותו דבר לפעמים רווח ולפעמים פסיק ולפעמים< השאלה האם בוורד עצמו יש אפשרות לסנן מיילים כפולים.
וואי ממש מש מדהים !!! תודה רבה.אז תעשה כמה פעמים על כל סוג של תו מפריד.
אם בסוף יש לך מקרים של כמה אנטרים רצופים אתה יכול לעשות החלפה של שני אנטרים באנטר אחד (ולחזור כמה פעמים אם יש צורך)
ככלל אין כזה דבר משהו שאפשר לעשות בוורד ולא באקסל.ממש תודה רבה. אבל כיוון שלא כל הסיומות אותו דבר לפעמים רווח ולפעמים פסיק ולפעמים< השאלה האם בוורד עצמו יש אפשרות לסנן מיילים כפולים.
תוסיפו שורה מעל שורה 1, כך שהנתונים יתחילו בשורה 2,שלום!
אשמח לעזרתכם-
יש לי טבלה ריקה של עשר שורות (דוגמא), בעמודה B אמורים למלאות שמות, ברצוני שבעמודה A יהיה כתוב את מס' השם (כמובן רק כאשר רשום שם בעמודה B), מצורף צילומי מסך לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 1107604
צפה בקובץ המצורף 1107605
צפה בקובץ המצורף 1107606
מקווה שהובנתי...
תודה רבה רבה!
=IF(B2<>"",MAX(A$1:A1)+1,"")
בכרטיסיית בית יש 'מילוי' (ליד 'נקה') בתוך זה יש 'מילוי מהיר', דרך ב' אתה עושה דאבל קליק ואז הוא ממלא את כל הטור באותו מלל ואז למטה יש לך אפשרויות מילוי (מלא סידרה, עיצוב בלבד, ומילוי מהיר).איפה יש מילוי מהיר? אפשר הסבר מפורט?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים