- הוסף לסימניות
- #4,181
החלפה של " בכלוםוואי ממש מש מדהים !!! תודה רבה.
עוד שאלה אחת יש לי בקובץ עכשיו כל מיני סימונים כגון אלה , " איך אני מוחק את כל הסימונים הללו אוטמטי
החלפה של " בכלוםוואי ממש מש מדהים !!! תודה רבה.
עוד שאלה אחת יש לי בקובץ עכשיו כל מיני סימונים כגון אלה , " איך אני מוחק את כל הסימונים הללו אוטמטי
ידוע לי שיש כזה דבר באקסל. מישהו מכיר?שלום, אשמח לעזרה דחופה.
אני צריכה להוסיף מילה קבועה בטור עם נתונים קיימים.
כלומר, התאים עם נתוני מספרים, ולפני כל מספר אני רוצה שתופיע מילה מסויימת.
איך עושים זאת? תודה מראש
במצב כזה הוא יהיה חייב להשאיר את העמודה הראשונה (אא"כ יעשה העתקה והדבקת ערכים בלבד), עדיף דרך מילוי מהיר.אם נגיד הטור הקיים בעמודה A, את יכולה בטור B לכתוב
ואח"כ לגרור לכל האורך.קוד:=A1&"מלל חדש"
לצערי אינני כזה גאון ולא מספיק מבין יש סיכוי להסבר מעט יותר מפורט. תודה ענקית מראש.ככלל אין כזה דבר משהו שאפשר לעשות בוורד ולא באקסל.
תעשה את זה בטקסט לעמודות ותגדיר את כל המפרידים שלך בפעם אחת והוא יחלק את כולם לעמודות אחרות.
אח"כ אתה יכול להחליף עמודות בשורות.
ואם הטבלה נראית כך?תוסיפו שורה מעל שורה 1, כך שהנתונים יתחילו בשורה 2,
ואז לכתוב את הנוסחה הבאה בעמודה A (הנתונים בעמודה B)
קוד:=IF(B2<>"",MAX(A$1:A1)+1,"")
זה יתן בטור החדש את המספרים+הטקסט החדש באותה עמודהאני צריכה את זה באותו טור
להחליף את הA בF (פעמיים) ואת הB בGואם הטבלה נראית כך?
צפה בקובץ המצורף 1107660
ואת המספרים להשאיר (B2 = G2??)להחליף את הA בF (פעמיים) ואת הB בG
טקסט לעמודות נמצא בכרטיסיה נתונים, תלחץ על טקסט לעמודות, תגדיר 'מופרד' > הבא > ואז תגדיר מפרידים שאתה רוצה שיפצלו את הטקסט לתאים שונים (תסתכל בתצוגה מקדימה לראות איך זה יעבוד)לצערי אינני כזה גאון ולא מספיק מבין יש סיכוי להסבר מעט יותר מפורט. תודה ענקית מראש.
למשל אם יש לי עמודה עם הרבה אותיות ב,ג,ד,ה וכו' ואני רוצה שלפני כל אחד יהיה כתוב דף, אז אני רושם בעמודה השנייה בשורה הראשונה דף ב ואז עולים לכרטיסיית בית ולוחצים על מילוי-מילוי מהיר ואטוטומטית הכול משתנה להיות עם דף לפני ואז אפשר למחוק את העמודה הראשונה.איך עושים מילוי מהיר. מה הכוונה?
אפשר הסבר מפורט, פשוט אני מתבלבלת מכל ההתכתבויות כאן. סליחה על הטרחהזה יתן בטור החדש את המספרים+הטקסט החדש באותה עמודה
את המספרים לעדכן בהתאמה (לפי הדוגמה המס' 1 יהפוך ל-5 וה-2 ל-6ואת המספרים להשאיר (B2 = G2??)
כמו"כ- איפה לשים את הנוסחה הזו?
קודם הנוסחה היתה שורה אחת מעל המספרים, עכשיו לא?הנוסחה בתא F6 ואז לגרור
לא, היא היתה בשורה 2 (הסיבה שצריך שורה ריקה לפני כן זה בשביל שלא יהיה הפניה מעגלית) שבה במקביל התחילו המספרים. עכשיו היא בשורה Fקודם הנוסחה היתה שורה אחת מעל המספרים, עכשיו לא?
זה מדהים! כשאני מנסה בדוגמא בקובץ אקסל זה יוצא מעולה. אבל כשאני עובדת על הקובץ הקיים, משום מה הוא לא מקבל את זה, ומשאיר לי את הנוסחא בלי לשנות נתונים. ומכיוון שזה קובץ מיוחד למשיכה לתוכנה, אני לא יכולה לגעת בו. תודה בכל אופן.דוגמה בקובץ מצורף
מה שכתב @ברוך הוא לא הבנתי כוונתו (אצלי זה לא עבד)
תודה רבה!!!לא, היא היתה בשורה 2 (הסיבה שצריך שורה ריקה לפני כן זה בשביל שלא יהיה הפניה מעגלית) שבה במקביל התחילו המספרים. עכשיו היא בשורה F
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים