יש אפשרות להסבר הנוסחה ע"י הוספת הנוסחה דרך:שאלה: הסבר הפיכת שורת הסבר הנוסחאות לעברית.
צפה בקובץ המצורף 1135970
תודה,יש אפשרות להסבר הנוסחה ע"י הוספת הנוסחה דרך:
נוסחאות > הוספת פונקציה > בחירת הפונקציה הרצויה (מתוך "הכל") > אישור, שם מופיע הסבר על הנוסחה.
צפה בקובץ המצורף 1135978
צפה בקובץ המצורף 1135979
נתונים>הסר כפלויותיש לי שאלה מאוד פשוטה אבל חשובה לי
הקלדתי רשימה ארוכה מאוד של פריטים כלשהם. איך אני בודקת שלא הקלדתי בטעות משהו פעמיים?
אשמח לעזרה, תודה.
אם את רוצה רק לבדוק, ולא שהאקסל יתקן לך:יש לי שאלה מאוד פשוטה אבל חשובה לי
הקלדתי רשימה ארוכה מאוד של פריטים כלשהם. איך אני בודקת שלא הקלדתי בטעות משהו פעמיים?
אשמח לעזרה, תודה.
מישהו יודע? בתודה מראשאופס... כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון
מצטער מאוד על כל הטרחה עד כה
אבל אני התכוונתי לתוצאה כזו
שלכל קוד בחירה יהיה את השם שבחר בו לפי כמות הבחירה
כלומר-
אם ראובן בחר בקוד 1 - 3 פעמים, אז הוא יופיע ב3 שורות נפרדות על קוד 1
ואילו שמעון שבחר בקוד 1 רק פעם אחת, יוזכר רק פעם אחת
צפה בקובץ המצורף 1135829
בקוד זה די פשוטמישהו יודע? בתודה מראש
אשמח להכוונה. תודהבקוד זה די פשוט
עיצוב מותנה > כלל חדש > השתמש בנוסחה וכו' > "מילה"=A1=@מאסטר באקסל והאחרים שיודעים
שאלה:
האם יש אפשרות להגדיר באקסל, בגליון הנתונים, צבע קבוע למילה?
יש לי תאים שאני יכולה לבחור מילים מתוך רשימה שקבועה בגיליון דאטה ואני רוצה שגם הצבע של המילה יהיה קבוע. אפשרי? איך?
תודה מראש
תודה.עיצוב מותנה > כלל חדש > השתמש בנוסחה וכו' > "מילה"=A1=
צפה בקובץ המצורף 1136732
תודה רבה!
שלום
צריך עזרה
יש לי קובץ ובו טור אחד שמות [יש יותר מטור אחד לפרטים אישיים]
וטור נוסף שבו מפורט בחירה של אותם שמות
הבחירה שונה מאחד לאחד
למשל - ראובן בחר בקוד 1 - 10 יחידות, ובקוד 3- 2 יחידות
שמעון בחר בקוד 5 - 2 יחידות ובקוד 3 - 2 יחידות
כרגע הטבלה מגיעה לי בחלוקה לפי שמות, ובתוך השמות פירוט של הקודים שהם בחרו
צפה בקובץ המצורף 1135052
אני מעוניין לסדר את זה באופן שונה
שיתן לי חלוקה לפי הקודים ולא לפי השמות
ועדיף בטבלה
למשל קוד 1 - ואז רשימה של מי שבחר בו
וכן על זה הדרך
תודה רבה
אופס... כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון
מצטער מאוד על כל הטרחה עד כה
אבל אני התכוונתי לתוצאה כזו
שלכל קוד בחירה יהיה את השם שבחר בו לפי כמות הבחירה
כלומר-
אם ראובן בחר בקוד 1 - 3 פעמים, אז הוא יופיע ב3 שורות נפרדות על קוד 1
ואילו שמעון שבחר בקוד 1 רק פעם אחת, יוזכר רק פעם אחת
צפה בקובץ המצורף 1135829
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים