| שניצל | עוף | קבב | כבד | ||
| שוורץ | שוורץ | שוורץ | שוורץ | ||
| שוורץ | שוורץ | שוורץ | |||
| שוורץ | |||||
| שוורץ | |||||
| שוורץ |
@אפר @xl3391 @מאסטר באקסלבבקשה עזרה דחופה:
אין לי אפשרות לעשות סידרה באקסל-
גם לא ע"י גרירה וגם בסרגל הכלים, אין לי אפשרות לבחור 'סדרה' (=זה באפור).
מה עושים ולמה זה קורה?
@אפר @מאסטר באקסל @xl3391יש לי בעיה
העליתי אקסל לענן מייקרוסופט וזה מה שמופיע שאני מנסה לפתוחצפה בקובץ המצורף 1137099
בדברים כאלו חשוב מאד מישהו מומחה, ובהחלט לרוב שווה לשלם.אני מבין שאין לחברי הפורום היקרים זמן לעזור לי, מובן.
אני מוכן לשלם על העזרה
תנסו לתאר מה עשיתם קודם? האם יש טבלה בגיליון? איזה סוג קובץ מדובר (סיומת)?
תנסו להוריד מסוף הלינק חלקיםיש לי בעיה
העליתי אקסל לענן מייקרוסופט וזה מה שמופיע שאני מנסה לפתוחצפה בקובץ המצורף 1137099
בדקתי עכשיו ופתאום חזר.תנסו לתאר מה עשיתם קודם? האם יש טבלה בגיליון? איזה סוג קובץ מדובר (סיומת)?
בנוסחאות זה יהיה ארוך מאד ולא יציב לדעתי במקרה הזהצפה בקובץ המצורף 1138250
שוורץ הזמין 5 ארגזים שניצל ו 2 ארגזי עוף
איך מפרקים את המספרים לשורות נפרדות עם השם שלידו בהכפלה של המספר
בעמודה של השניצל [מה שרשם 5] יהיה רשום אותו 5 פעמים בשורות עקבות
ובעמודה של העוף [ מה שרשם 2] יהיה רשום אותו 2 פעמים בשורות עוקבות
כך:
שניצל עוף קבב כבד שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ שוורץ
בדקתי עכשיו ופתאום חזר.
מה יכול להיות הסיבה שהוא לא נותן?
תנסו לתאר מה עשיתם קודם? האם יש טבלה בגיליון? איזה סוג קובץ מדובר (סיומת)?
זה שחזר על הערכים כנראה כי זוהה כטקסט ולא כתאריךסיומת xlsx.
זו טבלה של תזרים, אני צריכה סידרה כשאני מכניסה נתון שחוזר על עצמו כל חודש. אני מכניסה 1/1/22, מתחת 1/2/22 ואז אני גוררת מטה והוא ממלא הלאה בהפרש של חודש.
מדי פעם הפונקציה הזו לא עובדת והוא ממלא מטה ערכים זהים- בדוגמא שלעיל: הוא ממלא 1/1, 1/2 1/1, 1/2 וכן הלאה.
כשזה קורה כך גם המילה 'סידרה' בסרגל הכלים- אפורה ואין אפשרות ללחוץ עליה.
שומרת לי את זה. בפעם הבא שזה יקרה אבדוק מה הסיפור.זה שחזר על הערכים כנראה כי זוהה כטקסט ולא כתאריך
וזה שהיה נעול או טבלה או שהיית בתוך תא אולי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים