קוד:
=INDEX(C2:$C$7,MATCH(1,($A$2:$A$7="פרחים")*($B$2:$B$7="שמעון"),0))
לשים לב, זו נוסחת מערך וצריך בסיום ההקלדה ללחוץ Ctrl+Shift+Enter
(קרדיט לניק עמיק שהעלה את הפתרון הזה בעבר)

בגרסאות החדשות אפשר להשתמש בפונקציה filter (אם יש כמה תוצאות מתאימות יוחזרו כולן במערך)
קוד:
=FILTER($C$2:$C$7,($A$2:$A$7="פרחים")*($B$2:$B$7="שמעון"))
תודה ענקית!!
בתחילה זה הצליח אח"כ רציתי לשנות שם את הנתונים שזה מקבל מרשימה נפתחת וזה נשאר תקוע על מה שהיה ולא משתנה
מה יכול להיות??

תודה ענקית!!
בתחילה זה הצליח אח"כ רציתי לשנות שם את הנתונים שזה מקבל מרשימה נפתחת וזה נשאר תקוע על מה שהיה ולא משתנה
מה יכול להיות??
אולי הקובץ על חישוב ידני, או שנכנסתם שוב לתוך התא של הנוסחה ולחצתם ENTER במקום CTRL+SHIFT+ENTER
אחרת לא רואה סיבה.

אולי הקובץ על חישוב ידני, או שנכנסתם שוב לתוך התא של הנוסחה ולחצתם ENTER במקום CTRL+SHIFT+ENTER
אחרת לא רואה סיבה.
לי זה גם קרה
זה בגלל שנדבק כטקסט ולא כמספר
לא הצלחתי להמיר בנוסחה
(לכן עברתי לSUMPRODUCT במהלך הנסיונות למרות שגם זה לא הועיל - לא חזרתי לבדוק את SUMIF)

איך אפשר לדעת מהי כתובת ה- URL שלקובץ גוגל שיטס?

תודה רבה!

יש מישהו שיכול לעזור עם זה בבקשה?

תודה רבה!!!

איך אפשר לדעת מהי כתובת ה- URL שלקובץ גוגל שיטס?

תודה רבה!
יש מישהו שיכול לעזור עם זה בבקשה?

תודה רבה!!!
חשבתי שאתה רוצה בנוסחה (ואין)
לדעת ה URL מעתיקים משורת הכתובת כשהוא פתוח

חשבתי שאתה רוצה בנוסחה (ואין)
לדעת ה URL מעתיקים משורת הכתובת כשהוא פתוח
תודה רבה!!!

האם אתה מבין את זה?

יודע להסביר לי איך לעשות את זה (לקחת נתונים מקובץ אחד לשני בגוגל שיטס כמו ששאלתי כאן)?

תודה רבה!!!

האם אתה מבין את זה?

יודע להסביר לי איך לעשות את זה (לקחת נתונים מקובץ אחד לשני בגוגל שיטס כמו ששאלתי כאן)?
קוד:
=IMPORTRANGE("כאן הכתובת של הקובץ ממנו רוצים את הנתונים","כאן הטווח או התא")
הפרמטר הראשון הURL והשני הטווח. (נראה הפוך משום מה)

:unsure: אוי לא הבנתי,

אבל זה עובד גם על זה... :giggle:
תבחר 2 במקום ה9
קוד:
=SUBTOTAL(2,
רוצה לאתגר אותך.. סתם,
יש לי רשימה של מוזמנים לאירוע לצד עמודת השמות יש עמודה עם תיבות לסימון V לאלו שאישרו הגעה
איך אני יכול לעשות סיכום למטה בכמה תאים סימנתי כבר V ?
@אפר

רוצה לאתגר אותך.. סתם,
יש לי רשימה של מוזמנים לאירוע לצד עמודת השמות יש עמודה עם תיבות לסימון V לאלו שאישרו הגעה
איך אני יכול לעשות סיכום למטה בכמה תאים סימנתי כבר V ?
@אפר
בשיטס?
לכאורה COUNTA

בשיטס.
לכאורה COUNTA
אבל כל התאים יש להם תיבות רק שבחלק לא סימנתי V, ניסיתי והוא מחזיר לי את כלל התאים ולא רק את אלו שמסומנים ב V

איך אפשר לעשות תיבה לסימון V ועוד אפשרויות כאלו דומות (אם קיים)?

תודה רבה!

אבל כל התאים יש להם תיבות רק שבחלק לא סימנתי V, ניסיתי והוא מחזיר לי את כלל התאים ולא רק את אלו שמסומנים ב V

COUNT לאחר הגדרת ערכים מותאמים אישית כמו בתמונה

1659090199869.png

תודה רבה @אפר מושלם
אגב צריך להזין ב'לא מסומן א ולא 0 כי הוא מזהה את ה 0 כספרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה