תודה רבה!אימות נתונים
באקסל זה בנוסחאות
בשיטס זה בנתונים
באקסל איןתודה רבה!
אבל אני רואה שם אפשרויות לרשימה נפתחת ועוד, איך אפשר לעשות תתיבת סימון ל- V ?
לא נכון אני עשיתי ב COUNT עם 0 (כמו שכתבת)ולא עבד, כששיניתי ל א עבד.לכן כתבתי COUNT ולא COUNTA
התוצאה זהה
צודקלא נכון אני עשיתי ב COUNT עם 0 (כמו שכתבת)ולא עבד, כששיניתי ל א עבד.
מה שאני למד מכאן שתמיד COUNT מחשב את 0 כספרה לתשומת לב.צודק
אפשר להשאיר ריק את לא מסומן
או שאפשר גם ללא מותאם אישיתמה שאני למד מכאן שתמיד COUNT מחשב את 0 כספרה לתשומת לב.
תודה רבה
לא נעים לי כבר, אבל לא עובד אצלי
באקסל של מיקרוסופט בכרטיסיית מפתחים>הוספה>לבחור בתיבת סימון. אח"כ צריך לקשר אותה לתא ע"י קליק ימני ולרשום את התא המקושר. כך על כל תא שרוצים בו תיבת סימון.תודה רבה!
אבל אני רואה שם אפשרויות לרשימה נפתחת ועוד, איך אפשר לעשות תתיבת סימון ל- V ?
עיצוב תאים> יישור> כווץ להתאמהשלום
יש לי 2 קבצי אקסל
באחד מהם, כשיש יותר מדי אותיות במשבצת, האותיות מתקטנות ורואים את הכל
בקובץ אחר, האותיות נשארות בגודל הרגיל אבל רואים רק את ההתחלה, ההמשך נהיה כאילו מכוסה.
איפה אפשר לשחק עם זה?
אפשר. אבל למה לא לעשות מיזוג דואר?@xl3391 @אפר
ושאר המומחים,
יש לי שאלה,
איך אני עושה סוג של
"תכנות" יש לי הודעה שאני רוצה לשלוח לכמה אנשים,
כל פעם משתנים בהתאמה השם והסכום ועוד נתונים,
כיום- כשאני מזינה בשדה למעלה את השם של הנמען
אוטומטית זה מביא לי את המכתב שלו לפי נוסחאות אקסל מסוימות,
בונה את המכתב עם סכומים ומידע לפי גליונות אחרים באקסל,
אני רוצה והבנתי שזה אפשרי, שבלחיצת כפתור המכתבים ישלחו לכל הנמענים עם הנתונים שלהם, במקום להעתיק אחד אחד ולשמור ולשלוח,
אני מבינה שזה ברמת פקודות מאקרו לא? אתם תוכלי לעזור בזה?
אין מילים!!
אם מורכב- בתשלום בשמחה
הסבר כאן@מאסטר באקסל יש לי שאלה: יש לי 30 קבצים של אקסל עם שמות ופרטי התקשרות (דוא"ל, נייד, כתובת וכו') ואני רוצה למזג את זה לקובץ אחד ולמחוק כפילויות. מה עושים?
- הוסף מספר 1 לתא X
- בצע הדפסה מהירה.
- חזור על כל זה בלולאה של Y פעמים.
שינוי הספרה אמור לשנות את תוכן האקסל >> הנחתי שהשינוי כתוצאה מחישוב הגיליוןאני צריך עזרה בVBA
אני מבקש מהתכנה לפעול כדלהלן:
(שינוי הספרה אמור לשנות את תוכן האקסל, ואני רוצה שהשינוי ישתקף בהדפסה, אז אם לוקח זמן לשינוי, אז אני רוצה להוסיף פקודה: - להמתין Z שניות לפני ההדפסה).
אם מישהו יכול לקדם אותי בזה אשמח מאוד.
בתודה מראש
Sub AddAndPrint()
Dim y As Integer
Dim myCell As Range
y = 2
Set myCell = [A1]
For i = 1 To y
myCell.Value = myCell.Value + 1
ActiveSheet.Calculate
ActiveSheet.PrintOut
Next
End Sub
אני מבינה שלכל מייל צריך קובץ אחד מצורף שנוצר מהתבנית שהכנתם באחד הגיליונות ומשתנה בהתאם לשם הנמען שבחרתם. אם אין בעיה שבמקום קובץ מצורף המכתב יהיה גוף המייל אז לא מוצאת סיבה למה לא להעביר את הנוסחאות לטבלה מסודרת ולהשתמש במיזוג דואר.אסביר מה אני רוצה
שבלחיצה אחת ישלחו כמה מיילים כולל קבצים מצורפים
באופן עצמאי יצרף את הקובץ,
זה לא נוסחא זה רמה של תכנות,
אתה תדע לעזור?
ממש תודה רבה
@xl3391
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים