יש אפשרות לעשות vlookup עם כמה תוצאות?

באופיס אפשר לעשות עיצוב מותנה גם גבולות.
בשיטס אני לא מוצא את זה. יש רעיון?

אני רוצה להוסיף בגוגל שיטס לטבלה 2 עמודות.

האחת - שכשנוסף שורה חדשה בטבלה (עמודות A-C) יתווסף בעמודה D בשורה הנוכחית התאריך של הזמן שבו נוספה השורה החדשה. אבל התאריך הזה ישאר תמיד ללא שינוי.

העמודה השניה - שבעמודה E יתווסף תאריך כנ"ל, אבל שם התאריך יתעדכן כל פעם כאשר יהיה שינוי בשורה הנוכחית בעמודות A-C.

שאלה נוספת בגוגל שיטס, האם שייך לעשות איחוד של 2 טבלאות, משהו כמו זה:

קוד:
=INDEX('גליון1'!A2:D2000),(INDEX('גליון2'!A2:D2000))

אבל זה לא עובד לי.

ואני גם שאחרי האיחוד, זה ימוין לפי עמודה A ואח"כ לפי עמודה B
ושלא יביא שורות ריקות שבטבלה.

שייך?

שאלה נוספת בגוגל שיטס, האם שייך לעשות איחוד של 2 טבלאות, משהו כמו זה:

קוד:
=INDEX('גליון1'!A2:D2000),(INDEX('גליון2'!A2:D2000))

אבל זה לא עובד לי.

ואני גם שאחרי האיחוד, זה ימוין לפי עמודה A ואח"כ לפי עמודה B
ושלא יביא שורות ריקות שבטבלה.

שייך?
נסו כך:
קוד:
=sort({'גיליון1'!A2:D2000;'גיליון2'!A2:D2000},1,true,2,true)

אני רוצה להוסיף בגוגל שיטס לטבלה 2 עמודות.

האחת - שכשנוסף שורה חדשה בטבלה (עמודות A-C) יתווסף בעמודה D בשורה הנוכחית התאריך של הזמן שבו נוספה השורה החדשה. אבל התאריך הזה ישאר תמיד ללא שינוי.

העמודה השניה - שבעמודה E יתווסף תאריך כנ"ל, אבל שם התאריך יתעדכן כל פעם כאשר יהיה שינוי בשורה הנוכחית בעמודות A-C.
גם זה אפשרי בקוד

לעשות חותמת זמן בלתי מתעדכנת בשורה חדשה, בדומה למה שקורה כאשר מוסיפים שורה ע"י טופס של גוגל שיטס, זה גם דורש קוד?​
ודאי
כל דבר שאינו נוסחה או הזנה ידנית באקסל דורש קוד

אני רוצה לעשות משהו שהוא גם קצת מעוצב וגם צריך את החישובים של אקסל.
וללא ההדגשות והישור לשני הצדדים זה נראה הרבה פחות טוב.
אז מה אתה מציע לעשות במקום? יש תכנה יותר מתאימה לזה?

אני רוצה לעשות משהו שהוא גם קצת מעוצב וגם צריך את החישובים של אקסל.
וללא ההדגשות והישור לשני הצדדים זה נראה הרבה פחות טוב.
אז מה אתה מציע לעשות במקום? יש תכנה יותר מתאימה לזה?​
מיזוג דואר

ודאי
כל דבר שאינו נוסחה או הזנה ידנית באקסל דורש קוד
אין נוסחה של תאריך בלתי מתעדכן?
ואז אפשר אולי ע"י IF לעשות שאם תאים A-D ריקים, תא E גם יהיה ריק, ואם משהו התמלא בו, יש את התאריך?
ראיתי משהו כאן, מופיע יותר באמצע העמוד, אבל לא הצלחתי להבין איך מבצעים אותו.

אין נוסחה של תאריך בלתי מתעדכן?
ואז אפשר אולי ע"י IF לעשות שאם תאים A-D ריקים, תא E גם יהיה ריק, ואם משהו התמלא בו, יש את התאריך?
ראיתי משהו כאן, מופיע יותר באמצע העמוד, אבל לא הצלחתי להבין איך מבצעים אותו.
אז זה יתעדכן בכל עדכון בקובץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה