- הוסף לסימניות
- #4,921
תודה רבה!פונקציית SUMIF.
מצורף
תודה רבה!פונקציית SUMIF.
מצורף
יש את פונקציית SUMIF ב SUBTOTAL ?פונקציית SUMIF.
מצורף
לא נראה לייש את פונקציית SUMIF ב SUBTOTAL ?
יש אפשרות של סיכום אוטומטי שכל שם שמופיע כפול כמה פעמים יתן לי את הסיכום שלו?פונקציית SUMIF.
מצורף
פונקציית UNIQUEיש אפשרות של סיכום אוטומטי שכל שם שמופיע כפול כמה פעמים יתן לי את הסיכום שלו?
כלומר שאני לא יצטרך לכתוב העברה, שיק, וכו'
אלא שהוא לבד יעשה לי סיכום של כל האופציות עם סיכום.
(כמו שאפשר באקסס לעשות שאילתה עם סיכום)
אתה יכול להדגים לי את זה על הקובץ הנ"ל?פונקציית UNIQUE
נראה לי זמין רק באופיס 365
אולי אין לכם 365 הפונקציה לא מופיעה כלל בגירסאות הישנות.אתה יכול להדגים לי את זה על הקובץ הנ"ל?
פשוט ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי
תודה עזרת לי מאודאולי אין לכם 365 הפונקציה לא מופיעה כלל בגירסאות הישנות.
יש אפליקציות טובות בשביל זה, נדמה לי שגם מאפשרים גישה דרך אתר, משהו שמסתנכרן עם לוח גוגל, כנראה יותר מוצלח מאקסל.אני צריך לוח שנה באקסל
לצורך צימר לסימון תפוסה,
לדוגמה הכל כתוב פנוי בירוק ושנתפס נכתב באדום תפוס.
יש כזה דבר לוח שנה באקסל?
עיצוב מותנה > כלל חדש > עצב רק ערכים ייחודיים או כפולים ואז לבחור עיצוב והתאים הכפולים נצבעים כפי שבחרתם, כמו"כ אפשר לבחור שם שיצבע רק את הערכים שאינם כפולים (לא בשיטס)אשמח לעזרה
יש לי רשימה עם המון מספרי זהות.
איך אפשר לבדוק האם יש כפילויות ברשימה, אך לא לבטל את הכפולים.
תודה רבה
תשלים שנה אחת ידנית ואז תבחר את הכל ותגרור.אני רוצה למלאות בעמודה תאריכים במספור רץ: 20.9.22, 20.10.22, 20.11.22, וכן הלאה
כשאני לוחץ למילוי אוטומטי - האקסל ממלא לי רק בקפיצה משנה לשנה, 20.9.22, 20.9.23, 20.9.24, וכן הלאה
איך מסדרים את זה?
אין דרך קצרה יותר?תשלים שנה אחת ידנית ואז תבחר את הכל ותגרור.
צפה בקובץ המצורף 1194676
אולי תעלו את הקובץ שהכנתם בשביל הדוגמא, ובזה אחסוך את זמן ההקלדה הנ"ל?אין דרך קצרה יותר?
אולי לא הבנת מה הוא הציע, כי זה באמת נורא קצר.אין דרך קצרה יותר?
אולי לא הבנת מה הוא הציע, כי זה באמת נורא קצר.
אין דרך קצרה יותר?
זה בהחלט קצר נורא אך אם אתה רוצה- אעלה בשמחה!אולי תעלו את הקובץ שהכנתם בשביל הדוגמא, ובזה אחסוך את זמן ההקלדה הנ"ל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים