אני מקפיץ את השאלה שלי. אשמח אם מישהו ימצא פתרון.
איך אפשר לעשות בגוגל שיטס, שכאשר יש כמה תאים זהים באותה עמודה, הם יצבעו בצבע מסוים?

יש את הנוסחה הזו: = countif (A1: A, A1)> 1
הנוסחה הזו צובעת אמנם את כל הכפולים, אבל את האחרון מביניהם היא משאירה לא צבוע.

האם יש נוסחה שצובעת את כל הכפולים?

איך מגדירים באקסל שאם בתא מסוים בשורה אין נתון אז כל השורה נמחקת?

ההדפסה מהאקסל הולכת לי קשה :( :(
הבעיה העיקרית כרגע: האקסל מסמן קו לאורך כל גבולות העמוד המודפס.
זאת אומרת שכל מה שאני מדפיס יוצא עם מסגרת מסביבו.
איך מבטלים את זה?? איך זה נהיה לי פתאום? (זה רק בקובץ מסויים, שאר הקבצים לא).

יש עוד בעיות, שאני לא רוצה שיופיעו כל הקוים של האקסל, אז ניסיתי בהתחלה בתצוגה "לא להציג קוי רשת" אבל בהדפסה זה מוצג בקווקווים.
אז צבעתי את כל הקוים בלבן, ואז הקוים שכן נשארו קיבלו הרבה "חורים" במקום המפגש שלהם עם הקוים הלבנים. וזה לא נראה יפה.

נ.ב. יש לציין ששתי הבעיות מופיעות רק בקובץ שהורדתי משיטס.
ברגע שפתחתי גליון חדש (אפילו בקובץ הזה) אין שם את הבעיות האלו.
אז אולי אעשה כך וזהו, זה המון עבודה אבל אין מה לעשות.
לכאורה בהגדרות עמוד
לגבי הקוים תצבע את כל הקוים בלבן

אשמח לעזרה
קובץ אקסל משותף בהדפסה הופך את האותיות מימין לשמאל
מה הפתרון?

אשמח לעזרה
מה הפתרון?

אשמח לעזרה
מה הפתרון?

אשמח לעזרה
מה הפתרון?

אולי יש למישהו קובץ אקסל מוכן המתאים למערכת שעות של עובדים ?

איך מגבילים שורה בטבלה שלא יכלו לכתוב בה פעמיים אותה שם ?

וכן איך מגבילים שלא יכלו לכתוב בכל הטבלה שם יותר מאיזה סכום פעמים ?

קוד:
= countif (A$1: A, A1)>1
עובד מצוין.
_________

האם יש נוסחה בגוגל שיטס, שאם תווח תאים בשורה, נניח J עד Q, אם הסיכום שלהם פחות מ-1, שכל השורה מתא A עד תא Q, יצבע בצבע כלשהו?
ושזה יעבוד כך כמובן על כל שורות הטבלה.
תודה רבה.

לא צריך נוסחא.
1. לבדוק כפילויות = ע"י (בחירת כל הטווח) עיצוב מותנה> כללי סימון תאים > ערכים כפולים.
2. למחוק כפילויות = ע"י (בחירת כל הטווח) נתונים > הסר כפילויות.
אבל אז אני צריכה כל שורה מחדש לסמן את הנ"ל.
יש לי כמאה שורות. זה המוןןן

עובד מצוין.
_________

האם יש נוסחה בגוגל שיטס, שאם תווח תאים בשורה, נניח J עד Q, אם הסיכום שלהם פחות מ-1, שכל השורה מתא A עד תא Q, יצבע בצבע כלשהו?
ושזה יעבוד כך כמובן על כל שורות הטבלה.
תודה רבה.​
קוד:
=sum($q:$j)<1

יש לי אקסל ענק מסודר לפי ערכים - רחובות ומספרי בנין
אני רוצה להדפיס כל בנין בדף נפרד
יש דרך לעשות את זה בלחיצת כפתור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה