שאלת אותי?
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #5,141
עובד!נסה-
אמור לעבודקוד:=F3=TODAY()
תודה רבה לך!
ניסיתי לעשות אותו הדבר בשעה בפונקציית now אבל זה לא עובד
שוב, תודה רבה!
נערך לאחרונה ב:
עובד!נסה-
אמור לעבודקוד:=F3=TODAY()
גם אני ניסיתי ולא עבד.עובד!
תודה רבה לך!
ניסיתי לעשות אותו הדבר בשעה בפונקציית now אבל זה לא עובדאתה יודע למה?
שוב, תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 1226302
אז הקומבינה שלי לא לגמרי מיותרת, הא?אני לא מתעסק כמעט עם גוגל שיטס אבל ככל הידוע לי אין, וחבל...
אז תשתמש בפונקציית TRIM שמוחקת רווחים מיותריםאז הקומבינה שלי לא לגמרי מיותרת, הא?![]()
איך משתמשים בה?אז תשתמש בפונקציית TRIM שמוחקת רווחים מיותרים
לא חשבתי שצריך אותו בשביל זה אבל אין הבדל, גם באקסל זה עובד.איך משתמשים בה?
בשביל מה היא נועדה אם אפשר להחליף?
למה באקסל לא הצעת את זה?
=TRIM(A1)
הוא עושה פעולה שונה מ'החלף', ב'החלף' הוא משנה לך את הטקסט בטור המקורי ומשאיר אותו גם כטקסט, הפונקצייה משכפלת את התוכן לתא אחר ומשתנה בהתאם לשינויים בתא המקורילא חשבתי שצריך אותו בשביל זה אבל אין הבדל, גם באקסל זה עובד.
המטרה של הפונקצייה היא לבטל את כל הרווחים המיותרים, הוא משאיר רק רווח בין תיבה לתיבה ומוחק את כל הרווחים בתחילת התא ובסוף התא והרווחים בין מילים אם זה יותר מאחד.
לדוגמא אם כתוב לך בתא A1 כמה מילים ובניהם רווח וכדומה, אז תעמוד בתא A2 ותכתוב
קוד:=TRIM(A1)
הישור לא כל כך טובקוד:=roundup(תא*1440,0)/1440
ואיך אני מעגל ל5 דקות?הישור לא כל כך טוב
העיקרון הוא להכפיל ב 1440
לעגל איך שרוצים
ולחלק ל 1440 חזרה
במקום 1440ואיך אני מעגל ל5 דקות?
אפשר לעגל כל סיפרה למעלה.
אבל אין עיגול למעלה לחצי.
תחלק לעמודות ותייבא בשני VLOOKUPאני עושה vlookup על תאים עם הרבה תוכן, אבל הוא מציג לי רק 10600 תוים מתוכם.
יש פתרון?
אולי תנסה את השילוב בין: index match... (תחליף מעולה לvlookup).אני עושה vlookup על תאים עם הרבה תוכן, אבל הוא מציג לי רק 10600 תוים מתוכם.
יש פתרון?
נראה לי שנוסחא לא יכולה לראות יותר ממספר התוים שציינתי, לכן שום נוסחא לא עוזרת.אולי תנסה את השילוב בין: index match... (תחליף מעולה לvlookup).
באופי שהוא עובד... נראה לי שאמור לעבוד לך... (מודה, לא נסיתי)
איך מחלקים לעמודות?תחלק לעמודות ותייבא בשני VLOOKUP
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים