=IFS($U1="כן",$V1,$W1="כן",$X1,TRUE,"")
תודה!!

אבל קיבלתי NAME
למה?
1666600917230.png

שלום
האם יש דרך לפצל טבלה לכמה טבלאות נפרדות לפי אינדקס מסויים באופן אוטומטי.
לדוגמה יש לי רשימת לקוחות, ואני רוצה להוציא טבלה נפרדת עבור כל עיר מגורים.
יש דרך?

שלום
האם יש דרך לפצל טבלה לכמה טבלאות נפרדות לפי אינדקס מסויים באופן אוטומטי.
לדוגמה יש לי רשימת לקוחות, ואני רוצה להוציא טבלה נפרדת עבור כל עיר מגורים.
יש דרך?

PIVOT TABLE​

טבלה נפרדת אני מתכוון כל טבלה בגליון או אפילו קובץ נפרד, איך עושים את זה? (אני מתכוון אוטומטי, לא שצריך ליצור כל טבלה בנפרד)

טבלת ציר מסדרת את הנתונים לפי אינדקס, אני רוצה שזה יופיע בטבלאות נפרדות לגמרי, לא בטבלה אחת בגליון אחד.
גם את זה אפשר אם תרצו טבלאות נפרדות לפי לקוחות אז מכניסים את הלקוחות למסנן. ואז יש אפשרות לפצל מסנן לגיליונות נפרדים.

מצורף צילום מסך איך לפצל עמודות.
אחרי הפיצול כל לחיצה כפולה על טבלת הציר פותחת גיליון של טבלה רגילה של הסינון הזה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    צילום מסך.jpg
    KB 740.5 · צפיות: 52
מצורף צילום מסך איך לפצל עמודות.
אחרי הפיצול כל לחיצה כפולה על טבלת הציר פותחת גיליון של טבלה רגילה של הסינון הזה.
תודה רבה!
אחרי שזה מפצל לי לכמה גליונות, האם יש דרך שכל גליון יהפוך לקובץ נפרד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה